TDR: Za mjesec dana znat će se mogući ulagači

10.04.2015. 10:04 / Izvor: Poslovni dnevnik
TDR: Za mjesec dana znat će se mogući ulagači

Dioničari će na još jednoj skupštini odlučivati prihvaćaju li ponudu ili ne, a posao odabira trebao bi biti gotov do ljeta.

Dioničari Tvornice duhana Rovinji (TDR) na još jednoj skupštini odlučivat će prihvaćaju li ponudu ili ne, a posao odabira trebao bi biti gotov do ljeta, piše Poslovni dnevnik.

Kako su rekli u Adrisu, obvezujuće ponude za strateško partnerstvo u TDR-u mogle bi biti dostavljene već za mjesec dana.

Trenutačno su u tijeku razgovori s interesentima koji su obavili dubinsko snimanje, nakon čega mogu predati ponudu, a hoće li se ona prihvatiti ili ne, odlučivat će dioničari na skupštini koja će se sazvati prema planu do lipnja pa bi tako novi ulagač mogao biti poznat do ljeta.

Uvjeti Adrisa za novog ulagača ostaju, a to je zadržavanje proizvodnje u Kanfanaru i plasiranje novca od prodaje udjela u TDR-u u nove investicije.

Kao što se je već pisalo, potencijalni su ulagači u TDR vodeće svjetske duhanske kompanije. Sa strateškim će se partnerom odlučivati i o budućnosti TDR-ove tvrtke u Iranu, gdje je proizvodnja počela u septembru.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital