UniCredit Bank: Unaprijeđena verzija i nove funkcionalnosti m-ba aplikacije

10.03.2021. 12:32 / Izvor: Akta.ba
UniCredit Bank: Unaprijeđena verzija i nove funkcionalnosti m-ba aplikacije

Nova verzija m-ba aplikacije, koja je dostupna za preuzimanje na službenim trgovinama Google Play i App store-u, donosi nove funkcionalnosti.

Nakon što je prošle godine UniCredit Bank d.d. Mostar predstavila svoju novu, redizajniranu aplikaciju mobilnog bankarstva, koja je klijentima u znatnoj mjeri omogućila jednostavnije poslovanje, m-ba aplikacije se kontinuirano nastavlja unaprjeđivati i obogaćivati funkcionalnostima s ciljem jednostavnijeg i ugodnijeg poslovanja. 

Nova verzija m-ba aplikacije, koja je dostupna za preuzimanje na službenim trgovinama Google Play i App store-u, donosi nove funkcionalnosti koje će dodatno olakšati poslovanje. Djelujući u najboljem interesu klijenata, UniCredit Bank je uvela praksu dostave kartica na kućnu adresu, te mogućnost samostalnog aktiviranja kartica kroz m-ba aplikaciju. Osim kroz m-ba aplikaciju, aktivaciju kartice je moguće izvršiti i putem govornog automata, pozivom isključivo sa broja mobitela evidentiranog u banci. Pored mogućnosti aktivacije kartica, m-ba aplikacija pruža i mogućnost samostalne kontrole sigurnosnih dnevnih limita po karticama, te podešavanja prema korisničkim navikama klijenata. Podešene limite klijenti su u mogućnosti promijeniti u svakom trenutku bez potrebe kontakta sa bankom ili dolaska u poslovnicu. Podešeni limit ostaje nepromijenjen do naredne izmjene koju klijent može samostalno izvršiti kroz m-ba aplikaciju ili podnošenjem zahtjeva za izmjenu dnevnih limita dolaskom u poslovnicu ili pozivom u Kontakt centar UniCredit Bank, saopćeno je iz banke. 

Dodatno, postojeći korisnici m-ba aplikacije koji su promijenili mobilni uređaj, zaključali ili obrisali aplikaciju i kojima su potrebni novi aktivacijski kodovi, od sada samostalno mogu aktivirati m-ba aplikaciju. Odabirom opcije "Aktivirajte m-ba pomoću Vaše UniCredit kartice“, korisnik može na jednostavan način, unosom broja kartice i validacijom broja mobitela, dobiti nove aktivacijske kodove na svoj mobilni uređaj i aktivirati m-ba uslugu, bez odlaska u poslovnicu ili poziva prema Kontakt Centru.

Podsjećamo, prošle godine je m-ba aplikacija osvojila priznanje za najbolju aplikaciju mobilnog bankarstva u Bosni i Hercegovini, nudeći bosanskohercegovačkom tržištu nove pogodnosti korištenja mobilnog bankarstva. UniCredit Bank će nastaviti razvijati i obogaćivati aplikaciju novim mogućnostima, pružajući svojim klijentima jednostavno i bezbrižno poslovanje. 

 

 

 

 

 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital