Kapital / IZVJEŠTAJI

Uručene nagrade u nagradnoj igri Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. "Karticu provuci, nagradu izvuci"

09.03.2009. 15:31 / Izvor: Fena

(Lukavac - Sead Gosić i Tomislav Tomić)

Dobitnicima nagrada u nagradnoj igri "Karticu provuci, nagradu izvuci" koju je organizirala Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. za korisnike Hypo platnih kartica, uručene su danas tri glavne nagrade. Finalno izvlačenje dobitnika obavljeno je 02. 03. 2009. u centrali banke u Mostaru.

Prvu nagradu, LCD TV u vrijednosti 2000,00 KM osvojio je Sead Gosić iz Lukavca. Nagradu je uručio Tomislav Tomić, voditelj poslovnice Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. u Lukavcu. Druga nagrada, kućno kino u vrijednosti 1300 KM, dodijeljena je gospodinu Mili Vrebcu, kojem je nagradu uručio Goran Smoljan, voditelj mostarske poslovnice Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.. Gosp. Elvedinu Bajriću je u ispostavi Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. u Srebreniku uručen treća nagrada, mobilni telefon vrijedan 1.200 KM. Nagradu je uručila Damira Smajlović, osobni bankar ispostave Srebrenik.

Svi korisnici Visa Electron, MasterCard, Maestro, te Visa Revolving kartica izdanih u Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. sudjelovali su u nagradnoj igri koja je trajala od 01. 08. 2008. do 31.01.2009. Jedna utrošena konvertibilna marka potrošena na POS terminalima u zemlji i inozemstvu nosila je jedan bod. Vlasnici Hypo platnih kartica koji su sakupili minimalno 500 bodova, automatski su postali sudionici nagradne igre, te su ostvarili pravo na Hypo poklone, promotivni materijal čija je vrijednost ovisila o broju prikupljenih bodova.

"Za vrijeme trajanja nagradne igre zabilježili smo porast uporabe kartica na POS terminalima od 27,8 %, u odnosu na prvih 7 mjeseci 2008. godine. Nagradna igra bila je stimulativna, dobro osmišljena, sa vrijednim nagradnim fondom, te smo zadovoljni rezultatima. Cilj nam je bio ukazati klijentima na prednosti Hypo platnih kartica, te sigurnog, pouzdanog i praktičnog načina plaćanja", izjavio je Goran Smoljan, voditelj poslovnice Mostar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Kapital