SoftConsutling: Novi e-Priručnik - Osnove procesa brendiranja

19.02.2015. 09:56 / Izvor: eKapija.ba
SoftConsutling: Novi e-Priručnik - Osnove procesa brendiranja

SoftConsulting u 2015. godini nastavlja sa promocijom ovih aktivnosti, ali i pripremu novih praktičnih priručnika koji će biti od pomoći organizacijama u unapređenju i razvoju poslovanja.

Za uočeni nedostatak osnovnih teorijskih znanja i vještina, za praktično djelovanje zaposlenika u organizacijama, SoftConsulting s.p. Tuzla je kreirao set standardizovanih priručnika. Ovu problematiku, poslovni priručnici trebaju da “savladaju”, u svakodnevnoj praktičnoj primjeni poduzetničkih inicijativa, sa ciljem bolje i kvalitetnije organizacije rada i ekonomike poslovanja organizacija.

Svi priručnici su nastali kao rezultat prethodnih iskustava u radu i praktične primjene određenih teorijskih modela, kroz usluge koje su izvršene za potrebe klijenata u oblasti standardizacije operativnih aktivnosti i unutrašnjih poslovnih procesa. Posebnu zahvalnost, za ukazano povjerenje, dugujemo klijentima koji su tokom promotivnih aktivnosti  izvršili nabavku e-priručnika.

Zato u 2015. godini SoftConsutling nastavlja sa promocijom ovih aktivnosti, ali i pripremu novih praktičnih priručnika koji će biti od pomoći organizacijama u unapređenju i razvoju poslovanja. Svi priručnici su u elektronskoj formi !

Na sistematičan način, kreirano je 10 osnovnih priručnika, sa namjerom da se njihov obim prilagodi budućim potrebama klijenata:

Sadržaj pojedinog priručnika može se preuzeti klikom na pojedini naslov, a za komercijalnu upotrebu priručnika možete ih kontaktirati putem e-maila.

Predračun za nabavku Priručnika možete preuzeti klikom na slijedeće linkove:

SoftConsutling s.p. Tuzla, je postojeću ponudu e-Priručnika dopunio sa novim dokumentom:  Osnove procesa brendiranja. Promotivni video, za novi e-Priručnik, možete pogledati u nastavku.

PREUZMI DOKUMENT:
Inovirana-ponuda-e-prirucnika.pdf

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Karijera