Ličnosti / PRIVREDA I POLITIKA

Darko Lakić, pomoćnik direktora Banjalučke berze za listing, razvoj i odnose sa javnošću

29.08.2007. 09:19 / Izvor: eKapija.ba

Darko Lakić je nakon završenog fakulteta za menadžment na kojem je bio stipendista fondacije „Braća Karić“ i obavljene stručne prakse na Beogradskoj berzi počeo raditi na Banjalučkoj berzi u decembru 2002. godine.

Na BL berzi je obavljao funkciju rukovodioca sektora za trgovanje i nadzor, zatim rukovodioca sektora za odnose sa javnošću, da bi od juna 2006. godine bio imenovan za pomoćnika direktora BL berze za listing, razvoj i odnose sa javnošću.


Bio je projekt menadžer u nizu projekata Banjalučke berze (kreiranje berzanskih indeksa Banjalučke berze, uspostavljanja informacionog portala Republike Srpske – www.blberza.com, organizovanja prve i druge međunarodne konferencije Banjalučke berze, itd).

Pored rada na BL berzi Darko Lakić je asistent na Fakultetu za poslovni inženjering i menadžment, i bio je predavač na nekoliko edukativnih seminara vezanih za tržište kapitala, a pored objavljenih stručnih radova vezanih za tržište kapitala, objavio je nekoliko stručnih radova na temu reforme penzijskog sistema.

tekst & foto: PRO EDUCA

Pogledajte i druge dokumente u rubrici KO je KO

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ličnosti