Evo kako danas živi najveća jugoslavenska zvijezda Tajči

05.01.2017. 10:35 / Izvor: Akta.ba
Evo kako danas živi najveća jugoslavenska zvijezda Tajči

Tatjana Matejaš Cameron, javnosti poznatija kao Tajči, proslavila se 90-te godine kada je na Jugoviziji u Zadru pobijedila s pjesmom 'Hajde da ludujemo'.

Tatjana Matejaš Cameron, javnosti poznatija kao Tajči, proslavila se 90-te godine kada je na Jugoviziji u Zadru pobijedila s pjesmom 'Hajde da ludujemo' poslije čega je tadašnju Jugoslaviju predstavljala na Pjesmi Eurovizije i osvojila 7. mjesto.

Samo dvije godine kasnije, odrekla se slave i glamura i opredijelila za umjetničku slobodu i novi put u dalekom New Yorku. Tamo je diplomirala na Američkoj akademiji za dramu i mjuzikl i održala preko tisuću koncerata diljem SAD-a.

Vesela i simpatična Tajči trenutno vodi svoj talk show “Buđenje u Americi”, a osim toga piše i kolumnu za popularni Huffington Post. Sretno je udana za svog najboljeg prijatelja, poduzetnika Mathhewa. S mužem i trojicom predivnih sinova živi u Nashvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee. 

No, tu joj nije kraj. Naime, pored svega, radi i u ženskom zatvoru, piše portal carice.eu.

Kako kaže, njezina najznačajnija promjena je ta što napokon ima svoje 'ja' te se oslobodila straha od kritičara i onih kojima je davala za pravo da je određuju svojim mišljenjima i očekivanjima.

"Oslobodila sam se straha da ja, sama po sebi, nisam dovoljno dobra, jaka, pametna i talentirana. Otpustila sam laži onih koji su me u to uvjeravali", započinje svoju priču poznata pjevačica i pop zvijezda devedesetih Tatjana Tajči Cameron.

"Najznačajnija promjena je to što sam napokon postala hrabra da budem ja i oslobodila se strahova od kritičara i onih kojima sam prije davala pravo da me svojim očekivanjima, definicijama ili mišljenjima određuju, podređuju i umanjuju moju vrijednost", sasvim iskreno otkrila je Tajči. Dodaje kako joj je ta promjena donijela oslobođenje od mnogo stvari iz prošlosti koje je prije skrivala, gomilala u sebi i dozvoljavala im da je guše. Svjesna je da je okidač za promjene bio izlazak iz zone komfora, što joj je pomoglo pronaći put ka slobodnom rastu, emocijama, duševnom miru i ljubavi.

"Ponosna sam što sam bez straha rekla ‘da’ radu sa ženama koje su preživjele zlostavljanja, trgovinu seksom i ovisnosti o drogi i našla se u zatvoru u ulozi mentorice", istaknula je Tatjana.

Danas živi mirnim, obiteljskim životom, ali i dalje ne zaboravljajući na svoju prvu ljubav – glazbu. Svojim životom i radom inspirira tisuće žena, istovremeno u njima pronalazeći svoju motivaciju.

"Nadahnjuju me hrabre žene koje se ne srame priznati patnje kroz koje su prošle, koje podižu druge žene bez kritiziranja i s puno razumijevanja, koje se ne guraju u prve redove ali koje su uvijek spremne zakoračiti na frontu i pomoći drugima. Nadahnjuje me i istina – autentičnost života. Inspirira me ljepota duše koja je slobodna od strahova i sumnja. Važno mi je živjeti u toj slobodi i autentičnosti”, na kraju zaključuje Tajči.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ličnosti