Ličnosti / PRIVREDA I POLITIKA

Kazafer Bečić, generalni direktor Elektroremont-a d.d. Banovići

07.05.2008. 15:03 / Izvor: eKapija.ba

Kazafer Bečić rođen je 20. 11. 1960. godine, u Banovićima. Diplomirao je na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu 1984. godine. Magistarski rad je odbranio 2000. a doktorsku disertaciju 2005. godine na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Tuzli. Zaposlen je u kompaniji "Elektroremont" od 1988. godine, a dužnost generalnog direktora obavlja od 1994. godine.

Pružajući usluge najvišeg nivoa kvaliteta, koristeći decenijama stečeno iskustvo u remontu i održavanju elektromotornih pogona, transformatora i pumpnih agregata, kompanija "Elektroremont" je svojom odlučnošću da ima zadovoljne kupce, zauzela vodeće mjesto u ovoj oblasti.


U kompaniji "Elektroremont" d.d. Banovići je ustanovljen i dokumentiran sistem upravljanja kvalitetom, orijentisan na neprekidna poboljšanja, u skladu sa zahtjevima međunarodnog standarda EN ISO 9001:2000.

Sa punom odgovornošću je prihvaćena činjenica da stabilnost i pouzdanost proizvodih procesa korisnika naših usluga, zavisi od nivoa upravljanja kvalitetom kao i nivoa dostignutih naučnih saznanja iz oblasti usluga koje kompanija "Elektroremont" nudi kupcima.

Postavljajući viziju razvoja prosperitetnije budućnosti kompanije, uprava društva kao i svi njeni uposlenici su potpuno odlučni da svojim djelovanjem kontinuirano doprinose u ostvarenju zacrtanih krovnih ciljeva :

Potpunom ispunjavanju zahtjeva kupca i zadovoljstvo nivoom pruženih usluga

Provođenju politike kvaliteta i zacrtanih ciljeva

Ispunjavanju zakonskih propisa

Razvoju sigurne radne okoline

Timskim radom rukovodstvo kompanije je, definišući transparentnu politiku kvaliteta sa jasnim mjerljivim ciljevima, uspjelo uspostaviti proizvodni proces u kome su ponuđena najpovoljnija rješenja i najracionalniji tehnološki postupci u pružanju usluga koji kupcu daju garanciju za kvalitet.

Napomena: tekst&foto, Elektroremont d.d.

Pogledajte i druge dokumente u rubrici KO je KO

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ličnosti