Ličnosti / PRIVREDA I POLITIKA

Kristina Horbec, vlasnica Heraklea prve i jedine agencije u Hrvatskoj specijalizirane za mystery shopping

30.10.2007. 19:08 / Izvor: eKapija.ba

Kristina Horbec je rođena 8. Februara 1976. u Zagrebu. 1998. je diplomirala marketing na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i danas polazi EMBA na CBA poslovnoj školi.

Vlasnica je Heraklea, prve i jedine agencije u Hrvatskoj, specijalizirane za mystery shopping i najveće takve na području Balkana te suvlasnica istih takvih agencija u Srbiji (Customer First), Sloveniji (Skrivnostni nakup), Bugarskoj (Face Off Bulgaria), u Bosni i Hercegovini (GMS), te partnerica u Makedoniji (SVOT Mystery Shopping) i na Kosovu (Better Service).

Od 2004. godine Kristina je članica Izvršnog Odbora europskog ogranka MSPA (Mystery Shopping Providers Association), zadužena za edukaciju i organizaciju konferencija.

Redovno piše članke i drži predavanja o mystery shoppingu te je uz Veronicu Karlsson koautorica prve stručne knjige o mystery shoppingu za njegove korisnike na svijetu, naziva “Measuring Management and The Moment of Truth”. Također je jedna od koautorica hrvatske knjige “Category Management”. Dvaput je dobila “MSPA Europe PR and Marketing Award”, nagradu za najuspješnije promoviranje mystery shoppinga u Europi u 2004. i 2005. godini. Uz Herakleu, od rujna 2007. voditeljica je i suvlasnica prvog portala za osobne financije www.imamnovac.com

Prije pokretanja vlastite kompanije radila je četiri i pol godine u Plivi, od čega devet mjeseci u Krakowu i Brnu.

Kristina Horbec je učesnica konferencije GMS - General Mystery Shopping, koja se pod nazivom "Dan posvećen kvalitetu usluge / Customer Service Day" održava 06. Novembara 2007. u Sarajevu.

GMS / eKapija

Pogledajte i druge dokumente u rubrici KO je KO

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ličnosti