Ličnosti / PRIVREDA I POLITIKA

Marina Bača, nova financijska direktorica FIMA Grupe

30.06.2008. 12:04 / Izvor: Pristop BH

Marina Bača, dosadašnja komercijalna direktorica u Siemensu ovih je dana imenovana novom financijskom direktoricom FIMA Grupe d.d.

Rođena je 31. maja/svibnja 1974. godine u Varaždinu, gdje je i završila svoje srednjoškolsko obrazovanje. 1997. godine diplomirala je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu na smjeru financije, a trenutno završava poslijediplomski MBA studij također na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Profesionalnu karijeru započela je u januaru/siječnju 1997. godine u Siemens Nixdorfu kao komercijalist, a od januara/siječnja 1999. radi kao komercijalist u Siemensu u odjelu Information and Communication Products da bi u oktobru/listopadu 2001. bila promovirana na mjesto komercijalnog voditelja odjela Information and Communication Mobile Devices.

U julu/srpnju 2006. prelazi u sektor Siemens IT Solutions and Services na mjesto komercijalnog direktora i radi na poslovima financijskog izvještavanja i planiranja, upravljanja rizikom i imovinom, definiranja poslova i procesa, organizacije unutar sektora itd.

U junu/lipnju 2008. godine prelazi u FIMA Grupu na mjesto financijskog direktora.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ličnosti