Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

"Osam godina vjernosti" - Ovogodišnji moto rođendanskih proslava Mercator Centra

29.11.2008. 10:24 / Izvor: Pristop BH

Mercator BH će u subotu, 29. novembra biti domaćin rođendanskih proslava koje će se održati u Mercator Centru Sarajevo, u Ložioničkoj 16.

"Osam godina vjernosti" je ovogodišnji moto pod kojim će svi prisutni dugogodišnji vjerni kupci, ali i budući, uživati u cjelodnevnom zabavno – muzičkom programu koji je Mercator BH organizovao u saradnji sa svojim poslovnim partnerima.

Veliku rođendansku tortu pripremljenu za sve posjetioce u 14:00 sati razrezat će direktor Mercatora BH Mensud Lagumdžija.

Između ostalog, biće organizovan nagradni kviz, predstave za najmlađe, podjela vrijednih poklona, uručenje donacije, a na kraju će u Mercator Centru Sarajevo nastupiti grupa „Regina“.

Također, Mercator će kupcima, vlasnicima kartice Mercator Pika, za obavljene kupovine pokloniti dvojne Pika kartice.

U nedelju, 30. novembra, svoj treći rođendan će obilježiti Mercator Centar Dobrinja, gdje će također biti pripremljen program za cjelodnevnu zabavu.

Svi programi počinju u 10:00 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave