"Porodični i ekološki dan" u Pionirskoj dolini 8. juna

20.05.2019. 16:49 / Izvor: Fena
'Porodični i ekološki dan' u Pionirskoj dolini 8. juna

Pozivnicu svim mališanima u Pionirsku dolinu, djeci su već uputili sportisti Edin Džeko i Amel Tuka, koji će te subote biti u "Pionirskoj dolini".

"Porodični i ekološki dan Općine Centar" i ove godine u Pionirskoj dolini organizirat će Centar kulture i mladih te općine, a danas su Sporazum tim povodom potpisali direktor Centra kulture i mladih Armin Omerović i v.d. direktora preduzeća "Park" Amar Kečo.

U subotu, 8. juna ulaz za sve posjetioce manifestacije bit će besplatan, a prema riječima direktora Omerovića upravo taj dan "Pionirska dolina" bit će centar kulturnih i sportskih dešavanja.

Pozivnicu svim mališanima u "Pionirsku dolinu", kako je rekao Omerović, djeci su već uputili sportisti Edin Džeko i Amel Tuka, koji će te subote biti u "Pionirskoj dolini".

Preduzeće "Park" organiziranjem takvih manifestacija osim hortikulturnog ambijenta, zoološkog vrta, prostora za igru i zabavu, kroz bogate i sadržajne kulturne i sportske aktivnosti želi posjetiocima ukazati na značaj ekologije i zdravog dječijeg rasta i razvoja, navode iz tog preduzeća.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza