10. jubilarna stručna konferencija "Ljudi, drvo, namještaj" 2018

28.06.2018. 09:07 / Izvor: Akta.ba
10. jubilarna stručna konferencija 'Ljudi, drvo, namještaj' 2018

U Banjaluci se 29. i 30. juna 2018. godine održava 10. Stručna Konferencija drvoprerade, šumarstva, ekologije i enterijera, pod nazivom ‘’Ljudi, drvo, namještaj 2018”.

U Banjaluci se 29. i 30. juna 2018. godine održava 10. Stručna Konferencija drvoprerade, šumarstva, ekologije i enterijera, pod nazivom ‘’Ljudi, drvo, namještaj 2018”, koja će se održati u "Razvojno edukativnom centru" – Centar za selo – Manjača.

Prvi dan Konferencije rezervisan je za predstavljanje preduzeća/organizacija, panel diskusije i prezentacije, dok su za drugi dan planirane radionice i poslovni sastanci preduzeća.

Stručnu konferenciju tradicionalno organizuje Udruženje šumarstva i prerade drveta INTERFOB Banja Luka u saradnji sa Klasterom DRVO Banja Luka, Gradom Banja Luka, Gradskom razvojnom agencijom CIDEA – Banja Luka, Ustanovom za stručno obrazovanje odraslih WMTA Banja Luka, a uz podršku više različitih preduzeća, partnerskih organizacija i pojedinih donatora.

Stručna konferencija okuplja sve zainteresovane strane: mala, srednja i velika preduzeća, agencije, ministarstva, komore i organizacije iz drvne industrije i šumarstva, profesore, inženjere i stručne ljude kao i one koji se na bilo koji način bave preradom drveta, šumarstvom, ekologijom, enterijerima i industrijom namještaja iz Regije i EU.

Ove godine očekuje se više od 100 učesnika i preko 100 studenata/učenika sa partnerskih fakulteta/škola koje su vezane za prethodno navedene sektore.

PREUZMI DOKUMENT:
AGENDA Konferencije

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave