Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

4. BH edukativna konferencija o odnosima s javnošću PROACTIVE 08, 22. - 24. maja, hotel Monument na Kozari

15.04.2008. 14:22 / Izvor: eKapija.ba

Četvrta bosanskohercegovačka edukativna konferencija o odnosima s javnošću PROACTIVE 2008 će se održati od 22. do 24. maja u hotelu Monument na Kozari.

I ove godine, kao i prethodne tri, vrhunski predavači iz oblasti odnosa s javnošću će prenijeti svoja iskustva i znanje na učesnike kroz predavanja i radionice, saopćio je Proactive tim.

PROACTIVE 2008. će okupiti istaknute stručnjake i predavače cijele regije kao što su dr Daniela Brečko, Biljana Weber, Leonardo Peklar, Miloš Čirič, Peđa Ašanin Gole, Manuela Šola Oršić, Drenislav Žekić, Nina Furman, Ksenija Renko Nagy, Eldina Knez, Matjaž Hribar, Nađa Lutvikadić i drugi.

Učesnici će imati priliku da slušaju i učestvuju na predavanjima iz oblasti odnosa s javnošću na kojim će se prezentovati najnoviji trendovi, znanja, metode i vještine PR-a. I ove godine će svi predavači učestvovati na svim predavanjima i radionicama zajedno sa učesnicima konferencije stvarajući pozitivnu energiju koja je postala tradicija na PROACTIVE-u.

Cilj PROACTIVE-a je promocija odnosa s javnošću kao neophodne funkcije menadžmenta u našim preduzećima i organizacijama i uspostavljanju profesionalnih standarda u kvalitetnoj komunikaciji sa svim javnostima.

Na PROACTIVE-u su se u protekle tri godine, kako je saopćeno, predstavili mnogi značajni predavači koji su svojim predavanjima doprinijeli širenju znanja i vještina o PR-u.

PROACTIVE je postao najznačajnija edukativna konferencija u BiH koja je pored sticanja novih znanja i kontakata među PR-ovcima poznata i po ugodnoj atmosferi.

Prijave za četvrtu edukativnu konferenciju PROACTIVE 2008 su još u toku. Više detalja o PROACTIVE-u možete pronaći na www.proactive.rs.ba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave