5. međunarodna konferencija o kontrolingu, 14. studenoga u Zagrebu

06.10.2017. 09:09 / Izvor: Akta.ba
5. međunarodna konferencija o kontrolingu, 14. studenoga u Zagrebu

Konzultantska tvrtka Kontroling Kognosko d.o.o. u suradnji s poslovnim tjednikom Lider najavljuje 5. međunarodnu konferenciju o kontrolingu.

Konzultantska tvrtka Kontroling Kognosko d.o.o. u suradnji s poslovnim tjednikom Lider najavljuje 5. međunarodnu konferenciju o kontrolingu koja će se održati 14. studenoga/novembra 2017. u hotelu Westin u Zagrebu pod pokroviteljstvom ICV-a (Međunarodne udruge kontrolera).

Razdoblje od prve industrijske revolucije do današnje četvrte, digitalne, prošlo je brzo, no sada smo dostigli točku na kojoj svakodnevno dobivamo nova rješenja zahvaljujući kojima je transformacija podataka sve brža i moguće ih je obraditi sve više, a mogućnost predviđanja i modeliranja sutrašnjice – posebno u kontrolingu – nikad nije bila veća. Digitalizacija znači pretvaranje svih vrsta informacija u digitalnu formu tako da se te informacije poslije mogu procesirati, analizirati, grupirati, uspoređivati te na temelju njih zaključivati o smjeru trendova i tome što bi se moglo dogoditi sutra. O tim ćemo temama iz prve ruke čuti najbolja iskustva od stručnjaka iz Njemačke, Poljske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske.

Glavni je predavač partner i trener na Controller Akademie dr. Klaus Eiselmayer koji će konferenciju otvoriti prezentacijom o najnovijim svjetskim trendovima u kontrolingu, posebno o četvrtoj industrijskoj revoluciji i utjecaju digitalizacije na strelovit razvoj kontrolinga.

Na konferenciji će biti dodjeljena i Nagrada za najbolji kontroling-projekt. Najbolji tim imat će priliku predstaviti se i opisati svoje postignuće u unaprjeđenju kontrolinga u organizaciji u kojoj radi. Nagrada je organizirana po uzoru na druge ICV-ove nagrade za najbolji projekt kontrolinga kako bi se same kontrolere potaknulo na razvoj tog područja.

Svi zainteresirani mogu ostvariti popust za ranu prijavu i povoljniju cijenu kotizacije ako se prijave do 15. listopada/oktobra 2017. Prihvatite izazov, natječite se s kolegama i uvedite najnovije trendove iz kontrolinga u svoju tvrtku!

Više o konferenciji doznajte na lider.events/kontroling

Organizatori Konzultantska tvrtka Kontroling Kognosko i poslovni tjednik Lider

Pokrovitelj ICV Internationaler Controller Verain – međunarodna udruga kontrolera    

Visoko pokroviteljstvo Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH

 

PREUZMI DOKUMENT:
Program i prijavnica

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave