6. međunarodni sajam gastronomije

07.02.2014. 09:37 / Izvor: eKapija.ba
6. međunarodni sajam gastronomije

Uoči turističke sezone, od 19. do 22. veljače 2014. godine, na Zagrebačkom velesajmu održava se 6. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme i cateringa i InGa.

Uoči turističke sezone, od  19. do 22. veljače 2014. godine, na Zagrebačkom velesajmu održava se HOTEL&GASTROTEH, 6. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme i cateringa i InGa, 6. međunarodni sajam hrane, pića i gastronomskih inovacija, piše portal sajmovi.eu

U skladu s potrebama i interesom tržišta, HOTEL & GASTROTEH 2014 sajam je sa ciljem da uoči turističke sezone na jednom mjestu okupi i poveže proizvođače, distributere i ostale čimbenike HoReCa sektora.

Početak godine vrijeme je kada se ugostitelji i hotelijeri  intenzivno pripremaju za turističku sezonu stoga je ovaj sajam izuzetna prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca  hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora. Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki, veseli i ovogodišnji nastup inozemnih izlagača iz Njemačke, Austrije, Italije, Slovačke, Slovenije i Turske.

InGA je sajam koncipiran na modernim gastronomskim spoznajama i potrebama suvremenog čovjeka. Tematski je usmjeren na nova nutricionistička znanja i prilagodbe tehnologije bazirane na znanstveno i zdravstveno opravdanoj gastronomskoj kvaliteti. Naglasak je na organsku, zdravu, funkcionalnu hranu, pića, prirodnu vodu i ekološki uzgoj.

Na sajmu će se prezentirati suvremeni trendovi u prehrani i inovacije u gastronomiji, autohtoni prehrambeni proizvodi te oprema i sirovine za prehrambenu industriju.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave