Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

7. međunarodni sajam "EKOBIS 2009." i Sajam poslovnog povezivanja – Bihać od 03. do 05. septembra 2009. godine

08.08.2009. 11:45 / Izvor: Privredna komora RS

Sajam poslovnog povezivanja i 7. međunarodni sajam "EKOBIS 2009." održat će se od 03. do 05. septembra 2009. godine u Bihaću.

Sajmovi su jedinstvena prilika stranim i domaćim preduzećima da upoznaju potencijalne poslovne partnere i stvore predslove za konkretnu poslovnu saradnju.

Sajam poslovnog povezivanja traje 3 dana i pored jedan-na-jedan sastanaka, unaprijed dogovorenih između preduzeća iz BiH i inostranstva, planirane su mnogobrojne radionice i okrugli stolovi od kojih se izdvajaju: "Zakonske odredbe i standardi relevantni za ostvarivanje partnerstva između preduzeća iz BiH i inostranstva", koju će održati generalni direktor Privredne komore Švedske i Norveške u BiH, Slobodan Nešković.

Sajmu će prisustvovati mnogobrojna domaća preduzeća iz oblasti drvoprerade, turizma, građevinarstva i poljoprivrede, predstavnici stranih ambasada u BiH, kao i ostalih relevantnih organizacija iz zemlje i inostranstva. Profili preduzeća koji će učestvovati na Sajmu se kontinuirano dodaju na website.

Prijave za Sajam poslovnog povezivanja se razlikuju od prijava za "EKOBIS 2009." Preduzeće može istovremeno biti izlagač na sajmu "EKOBIS 2009." i učestvovati na Sajmu poslovnog povezivanja.

Organizator Sajma poslovnog povezivanja 2009 je PLOD Centar (Regionalni centar za povezivanje). Sajam finansira Delegacija evropske komisije za BiH, s tim u vezi učešće na sajmu je besplatno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave