9. međunarodni voćarski sajam

29.07.2014. 09:53 / Izvor: eKapija.ba
9. međunarodni voćarski sajam

Riječ je o sajmu koji okuplja proizvođače voća i logistike za voćarstvo, trgovce i druge poslovne subjekte iz Hrvatske i regije, uz prateće edukativne i turističko-gastronomske sadržaje.

U Donjem Kraljevcu (Sportska dvorana) od danas do 31. kolovoza održava se 9. međunarodni voćarski sajam. Riječ je o sajmu koji okuplja proizvođače voća i logistike za voćarstvo, trgovce i druge poslovne subjekte iz Hrvatske i regije, uz prateće edukativne i turističko-gastronomske sadržaje.

Sastavni dio sajamskih događanja su i stručna predavanja o voćarstvu, s osvrtom na položaj hrvatskog voćarstva i ostalih grana poljoprivrede u okviru Europske unije, posebice u pogledu cijene voća i jake konkurencije.

Kako je sajam mjesto okupljanja velikog broja voćara iz Hrvatske i okolnih zemalja, organizator vjeruju da je moguće razmjenom iskustava i stvaranjem novih kontakata pronaći vrlo kvalitetna rješenja za ovu, pa i iduće voćarske sezone. Sajam će biti popraćen i drugim događanjima, kao što su degustacije vina međimurskog vinogorja te gastronomska ponudu autohtonih jela i proizvoda.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave