Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Agencija HASAP u saradnji sa certifikacijskom kućom TUVadria: Jednodnevni seminar "HACCP u hotelijerstvu" - 06.06.2009. godine na Vlašiću

28.05.2009. 10:05 / Izvor: eKapija.ba

U okviru projekta "Edukacija HACCP menadžera u hotelijerstvu", finansijski podržanog od strane Federalnog ministartsva okoliša i turizma, Vlade Federacije Bosne i Hercegovine, HASAP agencija iz Lukavca u saradnji sa certifikacijskom kućom TUVadria d.o.o. iz Sarajeva organizira seminar na temu "HACCP u hotelijerstvu".

Ciljevi seminara su:

- Upoznati hotelske radnike sa principima GHP i GMP (dobre higijenske i proizvođačke prakse) uz poštivanje važeće zakonske regulative u BiH i EU;

- Upoznati učesnike sa HACCP principima i izradom HACCP studije;

- Prikazati način izrade procedura i radnih uputstava za Preduvjetne/Preduslovne programe na konkretnim primjerima;

Seminar je namijenjen menadžerima hotela i motela, hotelskim i motelskim radnicima na pripremanju i serviranju hrane, te svima onima koji na bilo koji način imaju dodira sa hranom u hotelijerstvu.

Seminar će se održati 06. juna 2009. godine u hotelu "Pansion Vlašić-Ski".

Seminar je besplatan, a svaki učesnik seminara će dobiti potvrdu o učešću na seminaru. Za učesnike seminara je osiguran radni materijal i osvježenje u toku pauze.

Predavač na seminaru će biti dr.sc. Husejin Keran, HACCP konsultant i auditor za hranu njemačkog TUV-a Thüringen-a.

Prijave se mogu izvršiti na tel: 061 423 562 begin_of_the_skype_highlighting            061 423 562      end_of_the_skype_highlighting ili email: hkeran@yahoo.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave