AHKBiH: Seminari o brendiranju i uspješnom sajamskom nastupu

05.10.2013. 09:50 / Izvor: eKapija.ba
AHKBiH: Seminari o brendiranju i uspješnom sajamskom nastupu

Seminari se realizuju pod pokroviteljstvom Njemačkog društva za međunarodnu saradnju (GIZ). Učešće na seminarima je besplatno. Broj učesnika je ograničen.

Predstavništvo njemačke privrede u Bosni i Hercegovini (AHKBiH) u saradnji sa Vanjskotrgovinskom komorom Bosne i Hercegovine, Područnom privrednom komorom Banja Luka i Privrednom komorom Brčko distrikta, u periodu od 21. do 24. oktobra u Banjaluci, Brčkom i Sarajevu organizuje slijedeće seminare:

1. "Put do uspješnog brenda – metode i tehnike" – Banja Luka ponedjeljak, 21.10.2013., Područna privredna komora Banja Luka

2. "Fit for Fair: Uspješan sajamski nastup – Šta je potrebno znati?" – Brčko utorak, 22.10.2013., Privredna komora Brčko distrikta

3. “Put do uspješnog brenda- metode i tehnike” – Sarajevo srijeda, 23.10.2013., Vanjskotrgovinska komora BiH

4. TRENING "Fit for Fair: Uspješan sajamski nastup" – Sarajevo (seminar za napredne polaznike; akcenat na praktičnim vježbama) četvrtak, 24.10.2013., Vanjskotrgovinska komora BiH

Seminare će održati Spomenka Kolar-Zovko, jedan od najuspješnijih komunikacijskih trenera u Njemačkoj sa oko 1.000 polaznika godišnje. Kolar-Zovko već dugi niz godina vrši edukaciju odraslih (treninzi za nastupanje na sajmovima, prezentacije firme i proizvoda, kultura komunikacije i dr.), a neki od njenih klijenata su IBM Deutschland, T-COM, SIEMENS, XELLA, Miele, Deutsche Messe AG. Kolar-Zovko je od 1999. god. voditelj edukacijskog programa Akademije Sajma Frankfurt.

Seminari se održavaju prema priloženim programima. Svi učesnici će po završetku seminara dobiti certifikat. Svoje učešće na željenom seminaru potvrdite putem priloženog obrasca i pošaljete ga na naznačeni faks ili e-mail do 16.10.2013. godine.

Seminari se realizuju pod pokroviteljstvom Njemačkog društva za međunarodnu saradnju (GIZ). Učešće na seminarima je besplatno. Broj učesnika je ograničen.

Polaznici će po završetku seminara dobiti certifikat.

Kontakt osoba za dodatne informacije:

Lejla Hujić – Predstavništvo njemačke privrede u BiH
Tel.: 033 260430 ▪ e-mail: lejla.hujic@ahk-bih.ba

 

PREUZMI DOKUMENT:
Prijava.doc

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave