Akademija digitalnog marketinga u INTERA TP-u: Ostavite konkurenciju iza leđa

21.10.2019. 13:04 / Izvor: Akta.ba
Akademija digitalnog marketinga u INTERA TP-u: Ostavite konkurenciju iza leđa

Želite naučiti kako unaprijediti poslovanje svog poduzeća, povećati prodaju klijenta za kojeg radite i postati traženi na tržištu rada?

Digitalni marketing je nezaobilazan dio suvremenog poslovanja, a statistike pokazuju znatan porast profita poduzeća koja koriste prednosti digitalnog marketinga. Stručnjaci za digitalni marketing znaju kako da njihov proizvod dođe do ciljane publike i osvoji željena tržišta. To je razlog zašto je ovo zanimanje jedno od najpopularnijih u suvremenom poslovnom svijetu. 

Želite naučiti kako unaprijediti poslovanje svog poduzeća, povećati prodaju klijenta za kojeg radite i postati traženi na tržištu rada? Zahvaljujući INTERA Tehnološkom Parku, već ove jeseni možete!

Akademija digitalnog marketinga u INTERA TP-u

Akademija digitalnog marketinga, koju INTERA TP organizira kroz svoj Centar za obuke, sveobuhvatna je obuka iz najvažnijih područja digitalnog marketinga, a kroz 74 radna sata osposobljava polaznike za samostalan rad u naprednim tehnikama online oglašavanja. Otvorene su prijave za drugi ciklus koji će započeti u studenom, a održavat će se u poslijepodnevnim satima i subotama u prostorijama INTERA Tehnološkog Parka.  

Polaznici će učiti od vodećih stručnjaka u različitim poljima digitalnog marketinga. Kroz teorijska predavanja i intenzivan rad na praktičnim zadacima, imat će priliku steći cjelokupna znanja i vještine za pravilno i uspješno korištenje alata i tehnika digitalnog marketinga.      

Nakon uspješnog pohađanja Akademije, moći će samostalno vladati ključnim marketinškim alatima, istražiti tržište, osmisliti, voditi i pratiti marketinške kampanje putem digitalnih medija i društvenih mreža, ali i pravilno ciljati publiku, ostvariti najveću dobit od uloženih sredstava te povećati organski promet i koristiti digitalne medije za besplatni marketing. Naučit će kako poboljšati poslovanje vašeg klijenta i otvoriti nova tržišta. Tijekom Akademije koristit će set marketinških alata i tehnika poput Google Ads, Facebook Pixel, SEO, E-mail marketing, PR i odnosi s medijima te mnoge druge.

Iskustva polaznika Akademije digitalnog marketinga 

Polaznici prvog ciklusa Akademije ne kriju zadovoljstvo naučenim. Marketinške vještine i digitalni alati kojima su ovladali su znatno unaprijedili njihovo poslovanje, a neke doveli i do zaposlenja.  

"Kroz ovu Akademiju prvi put sam na sistematičan i kvalitetan način zakoračio u svijet digitalnog marketinga, a stečena znanja sam počeo implementirati odmah po završetku Akademije na novom radnom mjestu", osvrnuo se na svoje sudjelovanje Admir Dizdar.

''Keywords, Google Ads, Facebook oglašavanje su tri elementa koja danas najviše koristim, a kroz brojne 'trikove' naučene na Akademiji sam bolja od konkurencije.'', rekla je o svom iskustvu Dijana Vranić.

Idealna prilika za poduzeća koja žele bolje poslovati!

Akademija digitalnog marketinga namijenjena je zaposlenima u prodaji i marketingu, menadžerima malih i srednjih poduzeća i organizacija iz javnog i privatnog sektora, sadašnjim i budućim freelancerima te svima koji žele steći i unaprijediti prodajne i marketinške vještine i znanja. Ulaganjem u educiranje jednog od zaposlenika, poduzeća mogu znatno unaprijediti poslovanje, prestići konkurenciju, naći nove klijente, povećati prodaju i otvoriti nova tržišta.

Bilo da ste jedini zaposlenik zadužen za marketinške aktivnosti nekog poduzeća ili da ste dijelom cijelog marketinškog odjela ili čak agencije, bilo da vodite svoje poduzeće ili radite samostalno kao freelancer, napredna znanja iz područja digitalnog marketinga neophodna su da biste lansirali svoj posao u vrh poslovnog svijeta. Ne propustite se prijaviti na Akademiju digitalnog marketinga na linku, a sva pitanja slati na prijave@intera.ba.      

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave