Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

ALEM Sistem stručna radionica: Let's mask IT!

03.06.2014. 12:35 / Izvor: eKapija.ba

04. juna 2014. godine u prostorijama kina Obala Meeting point će se održati prva ovogodišnja stručna radionica u organizaciji bosanskohercegovačke kompanije ALEM Sistem.

Pored višegodišnje tradicije organizacije godišnje stručne konferencije, kompanija ALEM Sistem je ove godine odlučila organizovati i radionice, a sve u cilju što boljeg upoznavanja ciljne javnosti sa rješenjima koje ova kompanija ima u svom portfoliu.

"Let's mask IT!" stručna adionica će se fokusirati na prezentaciju i praktične primjere primjene rješenja za sigurnost i enkripciju podataka, baza podataka i mobilnih uređaja kao sastavnog dijela savremenog poslovnog okruženja. Detaljnu agendu radionice možete pogledati ovdje.

Inače, kompanija ALEM Sistem, koja je na tržištu Bosne i Hercegovine aktivna od 1996. godine, važi za uglednu bosanskohercegovačku kompaniju za softverski inženjering koja za svoje glavno poslovno područje ima implementaciju informacionih sistema, poslovnih rješenja koje osiguravaju očuvanje poslovne profitabilnosti i sisteme za ekološki monitoring.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave