Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Ambasada Velike Britanije organizuje seminar o temi "Može li Lisabonska deklaracija pomoći konkurentnosti bh. ekonomije" – Ilidža, hotel Hollywood, od 03. do 07. decembra 2007. godine

30.11.2007. 11:22 / Izvor: Vanjskotrgovinska komora BiH

U ime Njegove Ekselencije ambasadora Matthew Rycrofta, ambasada Velike Britanije u BiH poziva sve zainteresovane da se upoznaju sa odgovorima koje nudi Evropska Unija u pogledu globalizacije, a koji mogu pomoći većoj konkurentnosti bosanskohercegovačke ekonomije.

Domaćin seminara koji će se održati u periodu od ponedjeljka 03. decembra do petka 07. decembra u hotelu Hollywood, Dr. Pintola 23, Ilidža, Sarajevo bit će Britanska ambasada.

Ovo će bit prvi u nizu seminara i radionica o tome kako Bosna i Hercegovina može iskoristiti Lisabonsku deklaraciju, o nizu politika koje su razvijene u cilu povezivanja društvene odgovornosti sa ekonomskim rastom i povezivanja ekonomske reforme sa reformom uprave.

Nakon sveobuhvatnih i intenzivnih konsultacija pozivaju sve zainteresovane društvene čionice iz čitave Bosne i Hercegovine da učestvuju u ovom prvom seminaru da zajednički ponude ideje koje bi mogle poslužiti kao osnov za razvijanje projektnih prijedloga..

Obrazac za registraciju, pregled projekta i dnevni red za seminar možete pogledati na www.komorabih.ba

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave