Annoa d.o.o. Tuzla: Svečano otvorenje najvećeg distributivnog centra opreme za zaštitu na radu i profesionalnih alata - 02.10.2009. godine u Tuzli

30.09.2009. 09:19 / Izvor: eKapija.ba
Annoa d.o.o. Tuzla: Svečano otvorenje najvećeg distributivnog centra opreme za zaštitu na radu i profesionalnih alata - 02.10.2009. godine u Tuzli

Svečano otvorenje novosagrađenog objekta firme Annoa iz Tuzle desit će se 02. 10. 2009. godine u 14.00 časova.

"Objekat se nalazi u mjestu Šići-poslovna zona Tuzla pored magistralnog putu Tuzla-Lukavac, 500 metara od petlje Šićki Brod. Ovo će ujedno biti najveći distributivni centar opreme za zaštitu na radu i profesionalnih alata u BiH", izjavio je za eKapija.ba Admir Jaganjac, manager prodaje u firmi Annoa d.o.o. Tuzla.

Annoa nudi kompletan program opreme zaštite na radu, od zaštitne kacige, naočala, respiratora, preko rukavica, kišnog programa, do zaštitne obuće, radnih odijela i drugog, te program profesionalnih alata brendiranih proizvođača kao što su UNIOR, DeWalt i BLACK&DECKER.

Mlad, ali stručan kadar će uz pomoć kataloške literature i uzoraka uvijek ponuditi adekvatno rješenje pri odabiru zaštitne opreme.

Također, posjeduju veliki lager opreme, te brzu dostavu u sve krajeve Bosne i Hercegovine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave