APKE: Promocija priručnika za elektronsku aukciju

06.06.2018. 13:50 / Izvor: Akta.ba
APKE: Promocija priručnika za elektronsku aukciju

U Priručniku su detaljno objašnjenje odredbe Pravilnika o uslovima i načinu korištenja e-Aukcije.

Agencija za pravni konsalting i edukaciju Sarajevo /APKE/ 71000 Sarajevo, zvanično 28 -29- JUNA 2018. godine u HOTELU „GRAND“ SARAJEVO predstvalja Priručnik za elektronsku aukciju.

"Naime, zadovoljstvo nam je da vam predstavimo Priručnik za elektronsku aukciju autora Almina Vehabovića i Edvina Šarića koji pokriva sve što trebate znati o e-Aukciji", rekli su iz Agencije.

U Priručniku su detaljno objašnjenje odredbe Pravilnika o uslovima i načinu korištenja e-Aukcije, pojašnjenje sve nedoumice koje ugovorni organi imaju prilikom provođenja auckije a ponuđači prilikom učešća u aukciji, te ilustrovano prikazan način provođenja i učešća u aukciji na Portalu javnih nabavki.

Uz Priručnik radi lakše primjene izrađen je i CD sa audio-vizuelnim prikazom provođenja aukcije i to sa aspekta ugovornog organa i učestvovanja u aukciji sa strane ponuđača na Portalu javnih nabavki. Na CD-u može se pogledati na koji način ugovorni organ provodi aukciju u postupku javne nabavke te na koji način ponuđač učestvuje u aukciji.

Kroz tri primjera prikazano je na koji način se aukcija provodi u postupku nabavke u kojem je kriterij za dodjelu ugovora najniža cijena, zatim u postupku nabavke u kojem je kriterij za dodjelu ugovora ekonomski najpovoljnija ponuda, te u postupku nabavke koji je podijeljen na lotove. Za ponuđače je prikazan i način učešća u više aukcija u isto vrijeme.

Cijena ovog jedinstvenog seta (Priručnika za elektronsku aukciju sa CD-om) je 60,00 KM sa PDV-om.

POSEBNA PONUDA:

Uz prijavu na seminar „I CIKLUS PREDOBUKE ZA STICANJE ZNANJA, VJEŠTINA I SPOSOBNOSTI SLUŽBENIKA ZA JAVNE NABAVKE I ČLANOVE KOMISIJE" PRIRUČNIK za elektronsku aukciju sa CD-om može biti Vaš za samo 30,00 KM.

Narudžbe slati na majl:info@apke.ba ili na fax 033/472-317.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave