Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Apriori organizacije BiH: Seminar o temi "Uvod u nepovratna sredstva EU – razbiti motive" - 11.11. - 12.11.2009. godine u Tuzli

02.11.2009. 16:24 / Izvor: eKapija.ba

Apriori organizacije BiH, organiziraju dvodnevni seminar na temu "Uvod u nepovratna sredstva EU – razbiti motive", koji će se održati u srijedu i četvrtak, 11. i 12. novembra 2009. godine u Tuzli.

Seminar je namijenjen javnim ustanovama, opštinskoj i gradskoj upravi, visokoškolskim ustanovama, istraživačkim organizacijama, preduzećima, nevladinim organizacijama i asocijacijama i svima onim koji se po pvri put susreću sa nepovratnim sredstvima.

Sve je veći broj programa Evropske Unije koji dodjeljuju nepovratna sredstva (NS) organizacijama iz Bosne i Hercegovine. No, mnogi još uvijek ne vjeruju da mogu doći do tog novca.

Prednosti seminara su predavači koji dolaze iz savjetničke firme RR&Co. iz Ljubljane, koji su već prošli kroz ove procese i polaznicima će prenijeti dobra iskustva o nepovratnim sredstvima i načinima na koje ih je moguće dobiti, programima na koje BiH može aplicirati, te mogućnosti kako napisati uspješnu projektnu prijavu.

Svi polaznici na kraju seminara dobit će certfikat od "RR&Co. Ltd." vodeće agencije u regiji na području dobivanja i korištenja nepovratnih sredstava EU.

Prijave i informacije:

Josipa Terzić

Apriori organizacije BiH

Koordinatorica projekata

Tel: 063 / 408 597

Fax: 036 / 343 440

E-mail: josipa@apriori.ba

www.rr-co.eu

www.eu-partners.eu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave