Authority Partners organizuje API Open House

29.05.2014. 10:17 / Izvor: eKapija.ba
Authority Partners organizuje API Open House

Authority Partners, Sarajevo 2. juni 2014. godine – U okviru organizacije eventa "Zasto IT?" - API Open House, poziva učenike 3. i 4. razreda srednjih škola iz BiH da im se pridruže i upoznaju IT struku.

Authority Partners, Sarajevo 2. juni 2014. godine – U okviru organizacije eventa "Zašto IT?" - API Open House, poziva učenike 3. i 4. razreda srednjih škola iz BiH da im se pridruže i upoznaju IT struku i razloge zašto graditi karijeru u istoj.

Authority Partners je globalna softverska kompanija specijalizirana u razvoju poslovnih informacionih sistema, koja već devet godina uspješno posluje u Sarajevu. Njihova misija je stvaranje tehnoloških rješenja koja pomažu našim klijentima da budu agilniji, produktivniji i sveukupno uspješniji.

Authority Partners se zalaže i za promociju IT struke u BiH kroz podršku i organizaciju IT događaja. Ponukani hiperprodukcijom kadrova koji imaju poteškoće da se zaposle dok većina IT kompanija vapi za IT stručnjacima, odlučili smo da otvorimo vrata srednjoškolcima u BiH i da im predstavimo mogućnosti karijera u IT-u. Učenici će imati mogućnost da direktno razgovaraju s predstavnicima naše kompanije i da dobiju uvid u moguće karijere u ovoj struci. Nadamo se da ćemo kroz ovaj događaj budućim studentima ukazati na prednosti ove struke kao i mogućnosti koje im se otvaraju studijom informatike, poručuju iz ove firme.

API Open House će se održati u ponedjeljak, 02.06. u periodu od 15:00 - 17:00 sati u API LAB-u (Bosmal City Centar).

Svi zainteresovani se mogu prijaviti na HR.BA@authoritypartners.com do petka, 30.05.2014. do 10:00 sati.

Za više informacija o Authority Partners Inc. možete posjetiti web stranicu: http://authoritypartners.com/

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave