Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Beč otvara vrata za umrežavanje kompanija i startupa na međunarodnom nivou

15.04.2021. 13:43 / Izvor: Akta.ba

 Bečka poslovna agencija (Vienna Business Agency) poziva sve kompanije i startupe, koji žele proširiti svoje poslovanje na međunarodnom nivou, na virtualnu turneju "Open Vienna - A Thriving Startup Ecosystem".

Online sesija, koja se održava 28. aprila od 09.15 - 13.30 u sklopu konferencije ViennaUP’21, pružit će svim učesnicima priliku da istraže inovativni duh austrijske prijestolnice.

Program događaja obuhvata praktičan uvid u izlazak preduzeća na inostrano tržište, otvaranje GmbH odnosno d.o.o. korak po korak, detalje o mogućnostima finansiranja i sufinasiranja poslovnih poduhvata u Beču i konsultacije 1:1 sa stručnjacima Poslovne agencije Grada Beča (Vienna Business Agency).

Sudionici će također saznati kako mogu proširiti svoje poslovanje čak i u ovim izazovnim vremenima te dobiti priliku za širenje mreže kontakata u Beču.

Učešće je besplatno, a svi zainteresovani se mogu registrovati na početnoj stranici događaja.

U cilju što preciznijeg spajanja sa odgovarajućim sagovornicima i što boljeg umrežavanja sa ostalim učesnicima odnosno kompanijama, neophodno je detaljno popuniti profil za prijavu.

Poznati uspješni bečki startupi kao što su TourRadar, Kaleido AI ili Gurkerl, fintech akcelerator Elevator Lab i mnogi drugi već čekaju, saopćio je iz Eurocomm.

PODIJELI:

TAGOVI:

beč

start up

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave