Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Besplatan seminar u Komori: The Human Brain-Marketing`s New Frontier

Na seminaru će biti predstavljen novi marketinški pristup, koji uvažava veće razumijevanje klijenata radi boljeg vrednovanja brendova i kompanija.

06.09.2014. 09:43 / Izvor: eKapija.ba

Privredna komora Kantona Sarajevo, u saradnji sa Univezitetom Sheffield, organizuje besplatan  seminar iz oblasti marketinga”The Human Brain: Marketing`s New Frontier” koji će se održati u utorak 16. septembra 2014. godine sa početkom u 17.00 sati, u velikoj sali Privredne komore Kantona Sarajevo.

Seminar je namijenjen članicama Komore, ali i drugim osobama iz svijeta biznisa, menadžerima, poduzetnicima, kao i drugim zainteresovanim, a osmišljen je da pomogne u donošenju dobrih marketinških odluka.

Predavač na seminaru je prof.dr Nikolaos Dimitriadis sa Univerziteta Sheffield. Izučavajući globalno tržište, dr Dimitriadis predstaviće novi marketinški pristup, koji uvažava veće razumijevanje klijenata radi boljeg vrednovanja brendova i kompanija.

Seminar će se održati na engleskom jeziku.

Svi zainteresovani za prisustvo na pomenutom seminaru svoje učešće trebaju potvrditido 10. septembra popunjavanjem prijave koja se nalazi na stranici Privredne komore KS-a.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave