Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Besplatan webinar "Oduševljavanje klijenata"

14.01.2021. 14:55 / Izvor: Akta.ba

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira webinar "Oduševljavanje klijenata, kako pretvoriti vaše klijente u vaše obožavaoce" koji će biti održan putem Zoom online platforme 28.01.2021. godine.

Webinar "Oduševljavanje klijenata-kako pretvoriti vaše  klijente u vaše obožavaoce" je interaktivna online radionica zasnovana na "Customer Masterplan" metodologiji, koja se uči na Švicarskom institutu za ekonomsku izvrsnost i Evropskom institutu za sistemski menadžment. U toku jednodnevne online radionice, učesnici će steći značajno praktično znanje kako inovativno uobličiti odnose sa klijentima i diferencirati svoju kompaniju i sebe od konkurencije. Online radionica je namjenjena onima koji su zaduženi za odnose sa kupcima u kompaniji poput šefova ureda za odnose sa kupcima, prodajnog osoblja zaduženog za ključne kupce i sl.

Od učesnika se očekuje aktivno učešće na webinaru kao i rješavanje pripremnog zadatka prije početka webinara. Nakon isteka roka za prijave, svi registrirani učesnici će dobiti pripremni zadatak koji će trebati riješiti prije početka webinara odnosno online radionice.

Više informacija o webinaru možete pronaći u pozivu. Učešće na webinaru je besplatno. Webinar će se održati na engleskom jeziku.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca  najkasnije 25.01.2021. godine do 16:00.

Neposredno prije početka edukacije učesnici će dobiti link za pristup webinaru.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave