BH Telecom organizuje prvu poslovno-tehnološku konferenciju Sarajevo TechLab

02.09.2019. 13:45 / Izvor: Akta.ba
BH Telecom organizuje prvu poslovno-tehnološku konferenciju Sarajevo TechLab

BH Telecom d.d. Sarajevo organizira prvu poslovno-tehnološku konferenciju Sarajevo TechLab

BH Telecom d.d. Sarajevo organizira prvu poslovno-tehnološku konferenciju Sarajevo TechLab, 5. septembra na Dan kompanije u prostorijama Hotela Swissotel u Sarajevu.

Cilj konferencije je razmjena mišljenja i iskustava sa našim poslovnim partnerima i velikim korisnicima na temu digitalne transformacije kao i prezentacija i ponuda konkretnih biznis rješenja za lakše poslovanje u digitalnom svijetu.

Konferencija ima za svrhu da odgovori na izazove današnjice i da ponudi viziju i pravce onoga što nas očekuje kao društvo koje se kreće ka digitalizaciji svih životnih aspekata, a posebno poslovanja u modernom dobu.

Kao tržišni lider želimo zajednički s javnim i privatnim sektorom odgovoriti na pitanja: Kako možemo pozitivno utjecati na digitalnu transformaciju bh. društva? Koja je uloga i pozicija telekom operatora u razvijanju novih modela poslovanja? Da li su upravo telekom operatori pokretači i generatori razvoja i novog načina poslovanja u digitalnom okružju?

Pozivamo vas da zajednički pokušamo ponuditi odgovore i rješenja te utvrditi pravce zajedničkog kretanja ka digitalnoj i boljoj budućnosti, saopćeno je iz BH Telecoma.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave