Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

BH Telecom: Predstavljanje nove usluge - Moja TV - 03. septembra 2009. godine

02.09.2009. 12:30 / Izvor: Fena

BH Telecom će 3. augusta 2009. godine, povodom Dana kompanije, 5. septembra, u Generalnoj direkciji u Sarajevu održati pres konferenciju na kojoj će predstavnicima medija prezentirati novu uslugu - Moja TV, a koja će biti puštena u eksperimentalni rad 7.septembra 2009. godine.

Demonstraciju usluge Moja TV, osim u Sarajevu, moći će pratiti i zainteresirani građani u centrima BH Telecoma u Tuzli, Travniku, Bihaću, Zenici, Goraždu i Mostaru.

BH Telecom već je najavio da će postojećim pretplatnicima ADSL usluga paketa 1 GB, 5 GB, 15 GB i ADSL MAX paketa , fizičkim osobama, omogućiti besplatno korištenje usluge Moja TV, odnosno besplatno praćenje do 60 stranih i domaćih TV kanala i testnih filmova.

Uz to, na raspolaganju će im biti EPG, odnosno elektronski programski vodič i TimeShift TV usluga to jeste gledanje ranije emitiranog i snimljenog programa do nekoliko dana unazad, ali za samo određene TV kanale, kao i usluga Moja TV igrice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave