Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Bio-Base d.o.o. Sarajevo organizuje specijalistički seminar za zvanje "HACCP menadžer" od 15.06. do 19.06.2009. godine u Sarajevu

30.05.2009. 11:27 / Izvor: eKapija.ba

Edukativno konsultantska firma Bio-Base d.o.o. Sarajevo organizuje specijalistički seminar za zvanje "HACCP menadžer" u periodu od 15.06. do 19.06.2009. godine u prostorijama SERDA-e, u Sarajevu.

Dokaz da ova konsultantska kuća organizuje najkvalitetnije edukacije iz područja HACCP sistema potvrđen je velikim interesom klijenata iz zemalja okruženja, za učesće na edukacijama i specijalističkim radionicama .

Cilj ovog seminara je osposobiti polaznike za HACCP Menadžere kao savjetnike u implementaciji sistema radi smanjenja mogućnosti trovanja hranom kao i širenja bolesti prenosivih hranom.

Seminar je namjenjen za pojedince sa ili bez radnog iskustva, stručnjake i djelatnike iz područja ugostiteljstva, proizvodnje, distribucije, transporta i trgovine hranom, veterine, sanitarnog inzenjerstva, prehrambene tehnologije, poljoprivrede, agronomije, biohemije, hemije, biologije, tržnim inspektoratima, stručnjacima za DDD.

Nakon uspješno odslušanog seminara polaznici dobijaju međunarodni certifikat za zvanje "HACCP Menadžer".

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave