Bisnode webinar: Izvještaj o transfernim cijenama i čitanje bilansa

14.12.2020. 14:22 / Izvor: Akta.ba
Bisnode webinar: Izvještaj o transfernim cijenama i čitanje bilansa

Čitajte bilanse između redova te izračunajte uz Bisnode koliko vrijedi Vaša kompanija.

Bisnode webinar: Izvještaj o transfernim cijenama i čitanje bilansa 

Sačinite izvještaj o transfernim cijenama koristeći BISNODE alate.

Čitajte bilanse između redova te izračunajte uz Bisnode koliko vrijedi Vaša kompanija.

U četvrtak 17. 12. 2020. godine u 10:00 sati BISNODE organizira webinar na ovu temu sa jednim od najvećih bh. stručnjaka ove oblasti, Msc. Fahrudinom Hasanovićem.Cilj je naučiti učesnike kako da praktično koriste podatke iz baze i kako da sačine Izvještaj o transfernim cijenama. Prezentacija se temelji na praktičnom iskustvu i korištenju BISNODE alata.

 

Prijava za webinar na ovom LINKU.

 

Kome je namjenjen Webinar?

Prezentacija je namjenjena menadžerima kompanija, računovođama, revizorima, finansijskim analitičarima i svima koji žele da steknu praktična iskustva iz ove oblasti.

Izvještaj o transfernim cijenama nije rezultat rada samo pojedinca računovođe. U izradi Izvještaja trebaju biti uključene svi nivoi menadžmenta jer Izvještaj govori i o uspješnosti rada kompanije.

O predavaču: Fahrudin Hasanović, Msc.

Fahrudin Hasanović se Internom revizijom bavi više od petnaest godina. Radno iskustvo je sticao u Odjelima interne revizije Raiffeisen Bank Sarajevo i BH Telecom Sarajevo. Bavi se poslovnim finansijama, procjenama vrijednosti pravnih osoba, forenzičkom revizijom i transfernim cijenama. Autor je više članaka iz oblasti poslovnih finansija, revizije, forenzičke revizije i sl. Magistrirao je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu, smjer finansijski menadžment. Dugogodišnji je član i predavač u Institutu za internu reviziju BiH. Član je Saveza računovođa i revizora FBIH/RS. Njegovu stručnosti potvrđuje i niz Licenci/Certifikata poput: Certifikat za forenzičkog računovođu, Licenca za Ovlaštenog procjenitelja ekonomske vrijednosti pravnih osoba, imovine, obaveza i kapitala, Nacionalni Certifikat ovlaštenog internog revizora u BiH (oblast: banke, IT i javni sektor/NGO), Certifikat internog revizora za javni sektor izdatog od Ministarstva finansija te Diploma za „Forensic Accounting Level 4“ izdata od ABC Awards & Certa Awards, UK.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave