Bliži se ovogodišnji Diplomatski zimski bazar!

04.12.2013. 08:15 / Izvor: eKapija.ba
Bliži se ovogodišnji Diplomatski zimski bazar!

Diplomatski zimski Bazar je postao tradicija u Sarajevu čime su veleposlanstva, nevladine organizacije i prodavači dobili mogućnost prikazati širok izbor hrane, pića, rukotvorina i druge stvari karakteristične za svaku od zemalja iz kojih supruge ambasadora dolaze.

Diplomatski zimski bazar ove se godine održava u prostorijama bivšeg Doma armije u Sarajevu, 8. decembra 2013. godine, od 11:00 do 17:00 sati popodne.

Diplomatski zimski bazar je postao tradicija u Sarajevu čime su veleposlanstva, nevladine organizacije i prodavači dobili mogućnost prikazati širok izbor hrane, pića, rukotvorina i sl..

Prikupljena sredstva bit će donirana u humanitarne svrhe fondaciji Helping Hearts and Hands Foundation iz Sarajeva, Udruženju građana "Pomirenje" i Programu osnaživanja zdravlja žena (WHEP).

Osim toga, održat će se razne zabave za djecu i odrasle koje se odvijaju tijekom dana kako bi se zajamčilo zabavno druženje, koja se ne propušta.

Podsjećamo, Alterural, organizacija posvećena razvoju, promociji i profesionalizaciji ruralnog turizma u Bosni i Hercegovini će i ove kao i predhodnih godina učestvovati na bazaru, promovirajući proizvode ruralne Bosne i Hercegovine.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave