Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

BoljiPosao.ba organizuje Drugu BH konferenciju o upravljanju ljudskim potencijalima, 10. mart 2008.godine, Hotel Hollywood Ilidža, Sarajevo

07.03.2008. 12:56 / Izvor: eKapija.ba

Kao rezultat uspješne suradnje sa IEDC Poslovnom školom Bled, koja je inače jedna je od vodećih menadžment škola u Evropi, internetski portal BoljiPosao.ba organizira svoju Drugu konferenciju o upravljanju ljudskim potencijalima koja se održava 10. marta 2008. godine u 9 sati – Hotel Hollywood Ilidža, Sarajevo.

Umreženi u poslovni svijet i uvijek informirani o aktualnim zbivanjima na tržištu, BoljiPosao.ba se odlučio kontinuirano učiti i razvijati se, implementirajući najnovija znanja i trendove, te svojim klijentima omogućiti pristup do najboljih kandidata. Zahvaljujući tome, uspjeli su ostvariti svoju viziju i postati regionalni leader na tržištu rada.

Na Konferenciji će govoriti Dr. Donald NIGHTINGALE, profesor liderstva na IEDC Poslovnoj školi - BLED, Slovenija te profesor emeritus, Poslovna škola Queen`s Univerziteta, Kanada, a tema je sve popularniji "Coaching". Mag. Valentina FRANCA učesnike će upoznati o značaju robne marke za imidž poslodavca pri dobivanju top kandidata, a neke od zanimljivih noviteta u komunikaciji s tržištem rada portala BoljiPosao.ba. predstavit će Kenan Mandra, šef marketinga tog portala.

Konferencija je namijenjena svim manadžerima koji brinu za profesionalnu orijentaciju, za osobni i timski razvoj, a posebno onima koji upravljaju ljudskim potencijalima ili su voditelji timova ili pojedinaca i odgovorni su za njihove rezultate i kompetencije.

Ostale informacije nalaze se na web portalu www.boljiposao.ba/konferencija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave