Budući i sadašnji poduzetnici, INTERA TP priprema brojna iznenađenja za vas

14.10.2020. 11:39 / Izvor: Akta.ba
Budući i sadašnji poduzetnici, INTERA TP priprema brojna iznenađenja za vas

Svaki početak je uvijek težak. Biti poduzetnik daleko je više od tako često prikazane fotografije sa žaruljom iznad glave.

Svaki početak je uvijek težak. Biti poduzetnik daleko je više od tako često prikazane fotografije sa žaruljom iznad glave. Izazovi s kojima se suočavaju osobe i timovi s poslovnim idejama u ovim su vremenima još i veći, a adekvatna podrška potrebnija nego ikada. Upravo je zato pravo vrijeme za najavu novog programa INTERA Tehnološkog Parka namijenjenog svima s poslovnim idejama, ali i onima koji tek maštaju o potencijalnoj poduzetničkog karijeri.

Imaš poslovnu ideju? Zanima te leži li u tebi poduzetnik/-ca?

Ako su tvoji odgovori na bilo koje od dva gore postavljena pitanja potvrdni, onda stranice INTERA Tehnološkog Parka odmah spremi kao favorite!

Zašto? Uskoro INTERA TP otvara prijave za sudjelovanje u inovativnom testiranju koje će tim stručnjaka iz MENSE provesti u dvije faze. Svima dobro poznat test osobnosti i inteligencije te potpuno novorazvijeni test kreativnosti dat će ti priliku da preispitaš vlastite poduzetničke preferencije, ali i da otkriješ svoje mogućnosti za razvoj poslovnih ideja.

Nakon testiranja ćeš dobiti mogućnost sudjelovanja u intenzivnom regionalnom programu namijenjenom startup timovima i poduzećima. Očekuje te regionalni trening u Mostaru, kvalitetne edukacije iz ključnih poslovnih područja te studijsko putovanje i susret s investitorima u Hrvatskoj. Naučit ćeš puno toga o poduzetništvu, poslovnom modelu, financijama, marketingu i mnogo čemu drugom, a svoju ćeš ideju prezentirati pred investitorima i stručnom komisijom u Sisku.

Tvoj put prema uspjehu neće stati na prezentaciji!

Tri najbolje ideje iz Bosne i Hercegovine dobit će priliku za realizaciju vlastitih crowdfunding kampanja. INTERA Tehnološki Park će te povezati sa stručnjacima koji će ti pomoći tvoju ideju pretočiti u video materijal koji će plijeniti pažnju na popularnim crowdfunding platformama, a podršku ćeš dobiti i kroz promociju tih kampanja. Ni u jednom trenutku nećeš biti prepušten sam sebi, a tim INTERA Tehnološkog Parka će se pobrinuti da ideje prerastu u buduća startup poduzeća.

Ovaj program INTERA Tehnološki Park organizira kroz projekt CROWN sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Zahvaljujući tomu, sudjelovanje u svim aktivnostima je potpuno besplatno tako da nemaš izgovor da se ne prijaviš čim na stranicama INTERA TP-a ugledaš link!

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave