Business cafe 20. ožujka u Vitezu

19.03.2013. 11:15 / Izvor: Fena
Business cafe 20. ožujka u Vitezu

Ovaj značajan poslovni događaj okupit će predstavnike velikog broja poduzeća iz Bosne i Hercegovine i Slovenije te predstavnike gospodarskih komora BiH i Slovenije.

Veleposlanstvo Republike Slovenije u BiH te Vanjskotrgovinska komora i Franšizni centar BiH, u suradnji sa zemljom partnerom Republikom Slovenijom, organizirat će 20. ožujka u 13.30 sati u kongresnoj dvorani hotela Centra u Vitezu Business cafea u Bosni i Hercegovini.

Ovaj značajan poslovni događaj okupit će predstavnike velikog broja poduzeća iz Bosne i Hercegovine i Slovenije te predstavnike gospodarskih komora BiH i Slovenije. Business cafe bit će otvoren prezentacijama, a nakon toga uslijedit će izravni poslovni susreti između predstavnika poduzeća iz BiH i Slovenije.   Uvodničari na Business cafeu bit će veleposlanik Republike Slovenije u BiH Andrej Graselli, predsjednik Vanjskotrgovinske komore BiH Ismet Kumalić i predsjednik organizacijskog odbora Business cafea Franjo Rajković, a moderator će biti  savjetnik u veleposlanstvu Republike Slovenije u BiH Gregor Presker.   Ovo je drugi događaj ovog tipa u Bosni i Hercegovini. Prvi Business cafe održan je 17. rujna 2012. godine i na njemu je bilo riječi o bilateralnim odnosima između BiH i Republike Hrvatske u svijetlu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave