Četvrta konferencija o šumarstvu i drvnoj industriji: KUPRES 2019

19.03.2019. 15:37 / Izvor: Akta.ba
Četvrta konferencija o šumarstvu i drvnoj industriji: KUPRES 2019

Cilj konferencije je postići bolju interakciju između tvrtki, nadležnih institucija i predstavnika akademske i znanstveno-istraživačke zajednice..

Četvrta konferencija o šumarstvu i drvnoj industriji: KUPRES 2019 održat će se 4.-5.4. (četvrtak i petak) u hotelskom kompleksu ADRIA SKI (Kupres, Bosna i Hercegovina). Konferenciju organizuje Hrvatski drvni klaster.

 

C I LJ E V I

Uzimajući u obzir kvalitetu predavanja, rasprave sudionika, prihvaćene zaključke, ostvarenu razinu komunikacije i dobre reakcije stručne javnosti na dosadašnja izdanja konferencije, nadamo se da ćete se biti u mogućnosti odazvati pozivu i pridružiti se više od 200 domaćih i inozemnih aktera u artikuliranju šumarskih i drvoprerađivačkih tema. Cilj konferencije je postići bolju interakciju između tvrtki, nadležnih institucija i predstavnika akademske i znanstveno-istraživačke zajednice te potaknuti kreiranje obrazovnih, razvojnih i investicijskih projekata u na šumi bazirane industrije.

 

T E M A T S K I   N A G L A S C I

Postojeća demografska kretanja i svojevrsna medijska nepopularnost sektora utječu na nedostatak radne snage, a na svim razinama se uočava potreba za ulaganjem u obrazovanje kadrova, kao i donošenje drugih stimulativnih mjera. S tom porukom, ovogodišnji programski sadržaji uključit će nezaobilazne teme poput ”forest management”, ali i sve aktualnije teme obrazovanja i cjeloživotnog učenja u šumarstvu. Predviđen je i pregled pozitivnih trendova u Bosni i Hercegovini, certificiranja sirovine, intenzivne suradnje unutar EU te sudjelovanje na međunarodnim projektima.

 

P R E U Z M  I  T E

FLYER / V I D E O

 

B 2 B: intenzivni poslovni kontakti mogući su za vrijeme programa i tijekom pauza

M j e s t o: hotel Adria Ski (Čajuša bb, 80 320 Kupres, Bosna i Hercegovina) | R u č a k je osiguran oba dana konferencije | S v e č a n a  v e č e r a: 04.04. uz domaću gastro ponudu.

 

P R I J A V A

Sudjelovanje je bez kotizacije, uz obaveznu prethodnu potvrdu sudjelovanja na: info@drvniklaster.hr.

U prijavi molimo navesti ime i prezime sudionika, tvrtku/instituciju i kontakte.

U slučaju da se želite aktivno uključiti u program, kroz predavanje, panel raspravu ili komentar pojedinih tema, molimo Vas da nam dostavite povratnu informaciju.

 

R E Z E R V A C I J A  S M J E Š T A J A

Cijena noćenja s doručkom u jednokrevetnoj sobi: 27,00 € + 1,00 € boravišne pristojbe. Rezervacije su moguće direktno s hotelom na: recepcija@adriaski.net

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave