Najave / KONFERENCIJE I KONGRESI

Četvrti Poslovni forum menadžera krajem marta u Bijeljini

07.03.2018. 10:36 / Izvor: Akta.ba

Centar za edukaciju Pro Educa, u svojoj misiji prepoznavanja i uticanja na rješavanje aktuelnih društvenih problema, četvrtu godinu zaredom organizuje Poslovni forum menadžera, koji će ove godine biti održan u Bijeljini 28. i 29. marta. Poslovni forum menadžera ima za cilj pružiti direktnu podršku upravljačkom kadru kroz edukaciju, prezentaciju i promociju novih trendova i kretanja, te uvezivanje najsposobnijih menadžera iz Bosne i Hercegovine i regiona.

"Nova 2018. godina već na samom početku donijela je nove trendove, ali i nove izazove, kako na tržištu roba i usluga, tako i u kretanjima i upravljanju ljudskim resursima. Praćenje promjena i trendova iz oblasti menadžmenta, inovacija, ljudskih potencijala, ali i kretanja ljudi, usluga, roba i kapitala jedan je od primarnih zadataka za menadžere. Za privredu jedne države, njen privatni i javni sektor, stručan i sposoban menadžerski kadar je od neprocjenjivog značaja", izjavio je Predrag Jović, predsjednik Organizacionog odbora četvrtog Poslovnog foruma menadžera.

Za razliku od prethodno održana tri Foruma, ovogodišnji program Poslovnog foruma menadžera podijeljen je u dva dana. Savremeni koncepti menadžmenta bazirani su na upravljanje na temelju znanja, informacija i inovacija, a upravo su inovacije, megatrendovi i mikrotrendovi na tržištu i biznisu, opšte teme predavanja i panel diskusija na četvrtom Poslovnom forumu menadžera.

O menadžerima treće generacije, ekonomiji dijeljenja, ekonomskoj diplomatiji, projektnom vođenju, menadžmentu 3.0, inovacijama, govoriće dr Dragana Đermanović, Brane Gruban, Vladimir Vulić. Branimir Brkljač, Dejan Tomašević, Duško Krsmanović, Milenko Gudić i drugi. Osim predavanja, tokom Foruma biće organizovane i panel diskusije sa mladim menadžerima, ženama na pozicijama menadžera, ali i gradonačelnicima.

Generalni sponzor četvrtog Foruma menadžera je firma Standard Group iz Bijeljine.

Više informacija o prijavi za učešće na Poslovnom forumu menadžera možete pronaći na sajtu www.proeduca.net.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave