Najave / SEMINARI I EDUKACIJE

Cjelodnevna interaktivna radionica - Osnove uspješne prodaje

Vodeća radionica prodaje u BiH koju vodi vrhunski prodajni menadžer sa dokazanim rezultatima.

12.02.2020. 10:08 / Izvor: Akta.ba

 Cjelodnevna interaktivna radionica

Osnove uspješne prodaje

Sarajevo - 13. mart 2020; 9:30-16h, Hotel Hills 5*

ograničeno na 22 učesnika

Iskoristite popust za rane prijave do 1. marta

Vodeća radionica prodaje u BiH koju vodi vrhunski prodajni menadžer sa dokazanim rezultatima.

Cilj naših radionica je povećanje efikasnosti poslovanja. Pomoći ćemo vam da optimizirate vaše prodajne procese i postanete izvrsni u poslovanju. Trening vodi vrhunski prodajni menadžer koji svoja dokazana praktična iskustva stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad i vježbe u maloj grupi do 22 polaznika. Saznajte i vi na koji način Mladen već 20 godina ostvaruje vrhunske prodajne rezultate.

Uz praktične primjere i zadatke za sve polaznike, upoznat ćemo se sa cijelim procesom prodaje kroz sve njegove faze i najbitnije elemente. Prodaja i komunikacija su ključ uspjeha! Prvi korak na putu do uspjeha je prepoznavanje i prilagođavanje potrebama kupca. Sljedeći korak je razumjevanje procesa prodaje. Ako znamo sve korake procesa prodaje lako ćemo planirati našu narednu akciju. I na kraju moramo biti samouvjereni i odlučni u prodaji. Sve ovo se ne postiže preko noći, ali ako uporno radimo na razvijanju prodaje sigurno ćemo ostvariti dugoročne rezultate.

Više informacija i prijave

Pozovite za dodatne informacije

033 260 505 - Sarajevo
035 245 222 - Tuzla

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave