CPE kurs: Excel

17.04.2018. 10:16 / Izvor: Akta.ba
CPE kurs: Excel

Excel je program čija  je primjena iz dana u dan sve veća u svim sferama poslovanja.

Kurs: Excel


SARAJEVO 8. maj 2018.
TUZLA 27. april 2018.

Naučite brzo i efektno raditi sa tabelama


Excel je program čija  je primjena iz dana u dan sve veća u svim sferama poslovanja. Uspješne domaće i strane kompanije, odlično poznavanje Excel-a stavljaju kao jedan od glavnih uslova za zapošljavanje i profesionalno napredovanje. Kurs Excela prilagođen je potrebama najtraženijih zanimanja, a znanja koja se stiču su praktična i primjenljiva u oblastima financijske analize, računovodstva, kontrolinga, konsaltinga, revizije, nauke, menadžmenta, komercijale, sekretarskih poslova, sl. 

Kurs Excela namjenjen je:

- zaposlenima u firmama, organizacijama, sindikatima kako bi im olakšao poslove poslovne evidencije, obrade podataka, analize, izvještavanja menadžmenta, grafičkih prikaza rezultata;- nezaposlenima, jer je Excel program koji je uslov za posao na svakom konkursu; svim drugim osobama koje vole da rade u ovom popularnom programu.
 
Program kursa Excel obuhvata:

Imenovanje ćelija, opsega, konstanti, formula; Sortiranje, Filteri, Područje štampanja, Zaštita podataka, Sve opcije komande Paste, Subtotali, Validacija podataka, Konsolidacija podataka, Kreiranje liste podataka, Uslovno formatiranje, Napedne funkcije, Složene funkcije, Pivot tabele, Složeni grafikoni, Linkovanje podataka

Kurs Excela bazira se na praktičnom radu, uz mnoštvo primjera i interaktivan način učenja, koji podrazumjeva stalnu komunikaciju između polaznika i predavača. Broj polaznika u grupi je ograničen na maksimalno 12, kako bismo, na obostrano zadovoljsto, ostvarili postavljene ciljeve.

Trajanje: 20 časova (1 mjesec nastave).

 

Više informacija i prijava

Za dodatne informacije pozovite Centar za poslovnu edukaciju 
033 260 505 - Sarajevo
035 245 222 - Tuzla

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave