Da li ste spremni za Bosnia Agile Day 2016?

08.06.2016. 09:27 / Izvor: Akta.ba
Da li ste spremni za Bosnia Agile Day 2016?

Prijavite se za najkvalitetniji i najatraktivniji skup agilista u regionu!

Prijavite se za najkvalitetniji i najatraktivniji skup agilista u regionu! Na jednom mjestu vidjećete predavače svjetskog renomea, saznati najnovija dešavanja u agilnom svijetu, čuti najnovije ideje, razmijeniti vrijedna iskustva i steći konekcije za čitav život!

Nakon Jurgena Appela, Scotta Amblera, Jorgena Hesselberga ovogodišnji BA Day 2016 će imati čast da ugosti Dave Snowdena - gurua u području rješavanja kompleksnih problema. Dave je osnivač i Chief Scientific Officer za Cognitive Edge i dio istraživačke mreže koja se fokusira na teoriji složenosti u odlučivanju.

Bosnia Agile je od samog početka dovodila, a nastaviće i u buduće da dovodi predavače iz najjačih svjetskih kompanija. Tako da pored Dave, ovo godine ugostit će predavače iz poznatih svjetskih firmi kao sto su RedHat, PayPal, BBC, itd. Detalje o našim predavačima možete naći ovdje.

Rezervišite 15. oktobar u vašim kalendarima, jer vas očekuje nezaboravno iskustvo. Posjetite web stranicu BA Day 2016 za sve informacije o događaju i beneficijama rane registracije.

Ukoliko ste zainteresovani za sponzorisanje ovog događaja, možete kontaktirati putem info@agile.ba.

BA Day 2016 Gold sponzori su ComTrade i SoftHouse, Silver sponzori Mistral Technologies i Symphony, Bronze sponzori Agile Alliance, Infobip i Scrum Alliance, te medijski partneri Akta i Poduzenik.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave