Dani trešnje 2016 pod motom 'Agro turizam u eko selu'

Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Dani trešnje 2016 pod motom "Agro turizam u eko selu"

Međunarodni sajam privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma „DANI TREŠNJE 2016" održava se od 01-03.juna 2016. godine u Gradu Mostaru.

14.03.2016. 14:51 Izvor: / Akta.ba

Međunarodni sajam privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma „DANI TREŠNJE 2016" održava se od 01-03.juna 2016. godine u Gradu Mostaru, u poslovnoj zoni „Gajevi", te pruža mogućnost svim zainteresovanim izlagačima da uzmu učešće i predstave svoje djelatnosti i proizvode na pomenutoj manifestaciji iz oblasti privrede, poljoprivrede, prehrane i turizma.

Ovogodišnji partner Sajma je Opština Tešanj, kao lider u kreiranju ambijenta za otvaranje privrednih subjekata i stvaranja nove vrijednosti u Bosni i Hercegovini.

Moto Sajma „AGRO TURIZAM U EKO SELU".

Ovogodišnja sajamska manifestacija organizuje prezentacije suvenira i rukotvorina domaće radinosti kao važnog dijela turističke privrede i promocije turističkog proizvoda Bosne i Hercegovine, uz ocjenu i dodjelu priznanja i nagrada, te poziva zainteresovane izlagače da uzmu učešće na ovogodišnjem Sajmu „DANI TREŠNJE 2016".

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave