Najave / SAJMOVI I IZLOŽBE

Dani zdravstva u oktobru u Sarajevu

05.08.2014. 13:48 / Izvor: eKapija.ba

U cilju potpore razvoju i osavremenjavanju zdravstva, zdravstvenih proizvoda i usluga priređuje se međunarodna specijalizirana manifestacija “Dani zdravstva” od 23.10. do 25.10. 2014. godine u Sarajevu.

“Dani zdravstva” je nezaobilazan događaj koji omogućava:

  • neposrednu i direktnu komunikaciju na jednom mjestu i u isto vrijeme
  •  neposrednu i kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga
  • uštedu vremena i sredstava u cilju što kvalitetnijeg obavljanja poslovne komunikacije od marketinga do krajnje prodaje proizvoda i usluga
  • informisanje i educiranje o najnovijim svjetskim dostignućima, aktuelnim problemima i programima za poboljšanje

Program manifestacije “Dani zdravstva” je kombinacija prezentacije i stručno-edukativnih sadržaja, te time daje predznak manifestaciji – nezaobilazna u oblasti zdravstva, a obuhvata:

  • Prezentaciju proizvoda i usluga (farmacija, stomatologije, medicina i medicinska oprema, laboratorija, optika, informaciono-komunikacijska tehnologija ICT, resorna ministarstva, zavode, zdravstvena osiguranja, zdravstvene ustanove, tj. sve angažovene u oblasti zdravstva)
  • Konferenciju “Zdravlje” - stručno-edukativni program (stručni skupovi, tematske radionice, kogresi, seminari i okrugli stolovi).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave