Deseti Vaša(r) ideja upoznaje vas sa nova tri nova predavača

15.12.2015. 14:32 / Izvor: Akta.ba
Deseti Vaša(r) ideja upoznaje vas sa nova tri nova predavača

Riječ je o ekspertima iz oblasti marketinga, ITa i sporta čija ćete dvadesetominutna predavanja moći poslušati, a potom i kroz razgovor malo bolje upoznati, 17. 12.2015. u SARTRu, sa početkom u 19:00h.

Deseti Vaša(r) ideja, ujedno i posljednja ovogodišnja konferencija, upoznaje vas sa nova tri nova sjajna predavača. Riječ je o ekspertima iz oblasti marketinga, ITa i sporta čija ćete dvadesetominutna predavanja moći poslušati, a potom i kroz razgovor malo bolje upoznati, 17. 12.2015. u SARTRu, sa početkom u 19:00h.

U ugodnoj atmosferi Sarajevskog ratnog teatra, oslobođenoj akademskog formalizma, sa nama se ovoga puta druže:

1. VESNA BEGANOVIĆ – vlasnica i direktorica sarajevske marketinške agencije VIA MEDIA

2. TOMISLAV CVITANUŠIĆ – alpinista i maratonac

3. ZANA KARKIN – izvršna direktorica BIT Alijanse

Ulaz na konferenciju je slobodan jer u Udruženju PLUS smatraju kako obrazovanje mora biti besplatno i dostupno svima. Stoga, sve što trebate je poslati vašu rezervaciju na e-mail adresu: udruzenje.plus@yahoo.com i vaše mjesto će vas čekati!

Ukoliko do sada niste imali priliku prisustvovati nekoj od prethodnih devet konferencija, ili pogledati predavanja u okviru obrazovnog programa Federalne televizije, više informacija i snimljena predavanja možete naći na www.udruzenjeplus.ba

Pojekt Vaša(r) ideja je podržala Vlada Švicarske i Američka ambasada u BiH a realizira se u saradnji sa Sarajeskim ratnim teatrom – SARTR i Mrežom vijeća učenika Kantona Sarajevo, te pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku, obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo i Općine Centar Sarajevo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave