PANTHEON Cloud business: BH Telecom i Datalab vas pozivaju na besplatan poslovno-edukativni događaj

29.09.2021. 12:07 / Izvor: Akta.ba
PANTHEON Cloud business: BH Telecom i Datalab vas pozivaju na besplatan poslovno-edukativni događaj

Poslovni događaj: Mostar, Hotel Mostar, 14. oktobar u 11 sati

PANTHEON Cloud business

BH Telecom i Datalab vas pozivaju na poslovno-edukativni događaj

14.10.2021. I 11 SATI I MOSTAR I Hotel Mostar

BESPLATNA PRIJAVA

Zašto je krajnje vrijeme za prelazak na poslovanje u oblaku odnosno promjenu poslovne strategije?

Tehnološki napredak mijenja pravila poslovanja u svim industrijama. Vi se možda i dalje borite sa lokalnim sistemima koji više ne odgovaraju vašem poslovanju, možda čak i zaostaju za nekoliko verzija, jer je ponovna prilagodba ili nadogradnja dugotrajna i skupa?  

Dobra vijest je da je pojava novih tehnologija znatno poboljšala mogućnosti za prelazak na fleksibilnije poslovanje. Cloud je temelj poslovne i digitalne transformacije. Promjenjiva priroda poslovnih programa u oblaku i eServisa daje kompanijama nove, razne mogućnosti da brzo poboljšaju način poslovanja i povećaju efikasnost prilagođavanjem, a uzimajući u obzir specifičnosti kompanije. Migracija tradicionalnih rješenja na poslovanje u oblaku pomaže pri smanjenju troškova i povećanju poslovne fleksibilnosti.

BH Telecom i Datalab: Vaši partneri za digitalizaciju poslovanja

POSLOVANJE U OBLAKU

Računovodstvo u oblaku popularno je ne samo radi uštede vremena i novca već i zbog veće poslovne mobilnosti. PANTHEON Cloud omogućava zaposlenim da imaju stalni pristup podacima i dokumentima i svu informativnu podršku za rad na daljinu, a sve to uz maksimalnu sigurnost podataka.

DIGITALNI SERVISI

Korištenje digitalnih alata je nužno u svakodnevnom poslovanju kako bi se optimizirali i automatizirali svi poslovni procesi. PANTHEON eServisi (eDokumentacija, eKnjiženje i Backup) su pravi odabir u vašem poduhvatu digitalne transformacije.

USPJEŠNE KOMPANIJE

Upoznajte cloud korisnike i njihove uspješne priče. Događaj je namijenjen direktorima preduzeća, računovođama, IT menadžerima, kao i svim ostalim zainteresovanim za optimizaciju i automatizaciju poslovnih procesa uz pomoć najmodernije tehnologije i digitalnih alata.

Razgovor o sigurnoj budućnosti poslovanja. Upoznajte kompanije koje koriste sve prednosti cloud tehnologije i poslovnog programa PANTHEON.

RAČUNOVODSTVO

"Ono što nas posebno rasterećuje u svakodnevnom radu je Sigurnosna kopija / Backup, odnosno arhiviranje podataka. Ne može vam se desiti da zbog lokalnih poteškoća sa strujom, internetom, računarom i sl. izgubite višesatni ili višednevni rad. Podaci se permanentno arhiviraju na serveru BH Telecom d.d., koji brine o vašim podacima." E&E Consulting d.o.o.

TRGOVINA I SERVIS

"PANTHEON Cloud nam je odličan jer nemamo komplikacija oko hardware-a ni software-a. Jednostavna je upotreba robnog dijela. Finansijski dio koristimo djelimično i zadovoljni smo. Odlično je i to da imamo dobru podršku od kolega iz Vertical Solutions Sarajevo." Analitika d.o.o.

UGOSTITELJSTVO

"Posebno je u protekloj godini dana bilo važno pravilno tretirati telefonske i online narudžbe, te pravilno planirati interne resurse. PANTHEON ERP je zaista odlično rješenje, koje nam je omogućilo sve navedeno, a u Cloud opciji, da možete raditi od kuće i imati validne podatke, to je posebno impresivno." Druga kuća d.o.o.

MEDICINSKE USLUGE

"Uz PANTHEON je moguće vršiti nadzor nad svim podacima, izrađivati poslovne izvještaje te pratiti daljnje poslovanje. PANTHEON se razvija i raste u skladu sa vremenom, našim potrebama te zakonskim promjenama. Sa PANTHEON Cloud sve ide brže i lakše." Poliklinika SaNaSa d.o.o.

PROIZVODNJA

"Cloud rješenje je mnogo prihvatljivije iz višestrukih razloga, prije svega cijena, fleksibilnost po pitanju pristupa, a i sigurnost podataka, tako da smo se bez dileme odlučili za PANTHEON ERP u Cloud verziji." Marmex ING d.o.o.

RAČUNOVODSTVO

"eServis PANTHEON Backup sam odabrala zbog automatskog kreiranja sigurnosne kopije i jer se podaci svakodnevno pohranjuju i čuvaju u data centru BH Telecoma. Sigurnosna kopija u oblaku, pored zaštite podataka, za mene znači i veliku uštedu novca i vremena." Agencija za knjigovodstvene usluge "Emina"

Dođite na ovaj događaj 14.10. u Mostar u Hotel Mostar. Poslujte uz minimalne troškove, u skladu sa zakonom, na najboljoj tehnologiji i uz maksimalnu sigurnost.

Prijavite se.  Krajnji rok za prijavu je 12.10.2021. Broj mjesta je ograničen.

BESPLATNA PRIJAVA

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave