Druga branding konferencija 15. juna u Sarajevu: Čiji je veći Brand Index?

16.05.2012. 12:05 / Izvor: eKapija.ba
Druga branding konferencija 15. juna u Sarajevu: Čiji je veći Brand Index?

U organizaciji komunikacijske agencije Via Media 15. juna u hotelu Europa u Sarajevu održaće se Druga branding konferencija pod nazivom "Čiji je veći Brand Index?"

Na prošlogodišnjoj Prvoj branding konferenciji, koja je izazvala veliko interesovanje stručne javnosti, najbolji predavači iz regiona su govorili o procesu izgradnje branda. Ove godine, u fokusu će biti izračunavanje BRAND INDEX-a.

Naime, svaki brand ima svoju tržišnu vrijednost, ali mnoge kompanije ne znaju u čemu se ta vrijednost nalazi, niti kako je izmjeriti. Zato će ugledni stručnjaci iz oblasti brandinga kroz radionice, panel diskusije i case study pokazati kako se marketinškim naporima uloženim u upravljanje brandom može povećati njegova vrijednost.

Govorit će se i o temama poput: "Šta čini brand code, a šta brand core?", "Usponi i padovi brandova", "Povećanje prodaje i borba za poziciju na policama", "Kada re-brandirati, a kada ugasiti brand?"...

Druga branding konferencija će omogućiti privrednicima da bolje upoznaju vlastiti brand i predvide potrebe kupaca, da uhvate korak sa društvenim medijima i spremno dočekaju buduće izazove.

Zainteresirane firme koje žele učestvovati na "Branding konferenciji" mogu se prijaviti putem web stranice www.brandingkonferencija.com.

Pokrovitelj: Federalno ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta. Partneri konferencije su: Audi, HT Eronet, AD plus, PROEVENT. Mediji partneri su: Forbes, RSG, BHT 1, BHRadio 1, Face TV, Večernji list, Oslobođenje, Nezavisne novine, eKapija.ba, Media Res, Instore, Business magazine, Bitno.ba, Seebiz, MediaMarketing, Metromedia, Identitet.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave