Drugi sajam obrta i poduzetništva u Donjem Vakufu

02.05.2013. 10:38 / Izvor: eKapija.ba
Drugi sajam obrta i poduzetništva u Donjem Vakufu

Obrtnici i poduzetnici svojim učešćem na ovom Sajmu pokušat će ostvariti pozitivan utjecaj na gospodarski razvoj i stvaranje pozitivne poduzetničke klime i boljeg međusobnog povezivanja gospodarskih subjekata.

Drugi sajam obrta i poduzetništva KSB/SBK održat će se u terminu od 23. do 25. maja/svibnja 2013. godine, u industrijskoj zoni u krugu D.I. JANJ“, Donji Vakuf.

Obrtnici i poduzetnici svojim učešćem na ovom Sajmu pokušat će ostvariti pozitivan utjecaj na gospodarski razvoj i stvaranje pozitivne poduzetničke klime i boljeg međusobnog povezivanja gospodarskih subjekata kako iz Bosne i Hercegovine tako i izvan granica naše zemlje.

Pozivaju se obrtnici i poduzetnici s područja općine Gornji Vakuf – Uskoplje da iskoriste održavanje ovog Sajma i da kroz promociju svog obrta ili poduzeća razviju pozitivan imidž i bolji status kao subjekta u društvu, stvore povoljnije uvjete za ostvarivanje većeg ugleda, radne efikasnosti, profita, bržeg razvoja, izvoza, zapošljavanja i općenito boljih uvjeta življenja.

Iz nadležne općinske Službe općine Gornji Vakuf – Uskoplje pozivaju sve zainteresirane obrtnike i poduzetnike, s područja naše općine, koji namjeravaju uzeti učešće na ovom Sajmu, da se jave u ured Pomoćnika načelnika za gospodarstvo, financije i stradalnike rata radi dogovora i financijske pomoći za sudjelovanje na Sajmu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave