Dvodnevna interaktivna radionica: Osnove projekt menadžmenta

10.11.2021. 14:30 / Izvor: Akta.ba
Projekt menadžment

Naučite efikasno upravljati projektima po PMI metodi. Optimizirajte novac, vrijeme i resurse.

Dvodnevna interaktivna radionica

Osnove projekt menadžmenta

SARAJEVO - 8. i 9. decembar 2021; 9:30-16h, Hotel Hills 5*

ograničeno na 18 učesnika

Naučite efikasno upravljati projektima po PMI metodi. Optimizirajte novac, vrijeme i resurse.

Učešćem na radionici ostvarujete 12 odslušanih sati za PMI-PMP certifikat.

Cilj naših radionica je povećanje efikasnosti poslovanja. Naučit ćemo vas da optimizirate vaše rukovođenje projektima i postanete izvrsni u poslovanju koristeći svjetski priznat PMI (Project Management Institute) pristup. Radionicu vodi Jasna Pleho, PMP certificirani projekt menadžer i predsjednica PMI udruženja BiH koja svoja dokazana praktična iskustva u preko 20 godina rada stavlja vama na raspolaganje kroz interaktivni rad u maloj grupi do 18 učesnika. Fokusirani smo na prenos praktičnog znanja i iskustva, a kroz ovu interaktivnu radionicu ćete imati mogućnost postavljati konkretna pitanja i predstavljati slučajeve iz vaše prakse.

Trening je namijenjen kako početnicima koji žele naučiti osnove upravljanja projektima, tako i onima koji već imaju iskustva u radu sa projektima i žele unaprijediti svoju efikasnost u radu.

U toku treninga učesnici će sa predavačem proći sve korake u procesu projekt menadžmenta, (Inicijacija, Planiranje, Izvršenje, Kontrola, Zatvaranje projekta) u planiranom obimu, vremenu i budžetu. Kroz realne i praktične primjere učesnici će biti u mogućnosti da jednostavnije i sveobuhvatnije prihvate kompleksan proces vođenja projekata.

Kompletan rad je baziran na predavanju i interaktivnim vježbama vezanim za proces jednog projekta od početka do kraja. Kada se ispravno koristi, upravljanje projektima može biti vrlo efikasan alat za stvaranje produktivnijih i efektnijih poslovnih procesa.

Iskoristite popust za rane prijave do 27. novembra.

Više informacija i prijave

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave