Dvodnevna radionica za poduzetnice: Implementacija online poslovanja

18.11.2020. 11:56 / Izvor: Akta.ba
Dvodnevna radionica za poduzetnice: Implementacija online poslovanja

IUS Life centar za cjelozivotno učenje će održati dvodnevnu radionicu tokom koje će obraditi osnove digitalnog marketinga, izrade web stranice, web shopa, promocije na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Linkedin).

U okviru projekta  "Program podrške poduzetnicama pogođenim koronavirusom – implementacija online poslovanja", koji implementira Privredna/Gospodarska komora FBiH u saradnji sa Gender Centrom FBiH, IUS Life centar za cjelozivotno učenje će održati dvodnevnu radionicu tokom koje će obraditi osnove digitalnog marketinga, izrade web stranice, web shopa, promocije na društvenim mrežama (Facebook, Instagram, Linkedin).

Cilj projekta je osnaživanje i podrška poduzetnicama cije poslovanje ugoroženo zbog  pandemije izazvane  koronavirusom u izradi i implementaciji novog - online poslovanja i edukacija u samostalnom upravljanju istim. Prelazak na online poslovanje je  neminovnost za sve privredne subjekte, jer može  ublažiti posljedice i omogućiti nastavak poslovanja virtualnim putem. 

Projekat je finansijski podržan iz sredstava FIGAP II programa: Program za implementaciju Gender akcionog plana BiH (FIGAP II program 2018-2020), rezultat je saradnje Agencije za ravnopravnost spolova BiH - Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice BIH, Gender centra Federacije BiH i Gender centra Republike Srpske, a njegov je cilj da osigura održivu provedbu Gender akcionog plana Bosne i Hercegovine. Program podržava Kraljevina Švedske, koju predstavlja Ambasada Kraljevine Švedske u Bosni i Hercegovini, putem razvojne agencije SIDA.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave